Elektronik I5 14400F RX 7600 DDR5 Sistem 22.646 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Etiketi bu:
Eki Görüntüle 2555302
Bunlara mail atmayı denesek ne olur? Abdullah Hacıgül'e PSU'larınıza çok güvendiğinizi söylemişsiniz; bilgi verin o zaman diyelim.
Etiket pek önemli değil. Bende bir PSU var üstündeki modeli aratınca PowerBoost markası altında çıkıyor. Bende Gamebooster markası var mesela. Çinden giriş seviye ürettirip üstüne marka basıyorlar diye tahmin etmekteyim.
Yüksek ihtimalle grup regulasyonlu bir model. Aşırı kayıp var 12v kanalında. Çok iyi durmuyor.
Bi kişi içini açıp inceleme yapsa muhtemelen bütün ülke olarak merakımızı giderecek

Kasa ve PSU'nun stokunu harcamak için yapılmış bir sistem gibi duruyor.

Orijinal modeli bulunabilir mi acaba?
İmkansıza yakın. Anca iç kısmı olacak öbür OEM şirketlerin ürettiği modellerle karşılaştırılıp bıulunabilir. Ki merdiven altı bir OEM üreticide üretiliyosa daha da imkansız yakın.

İmkansıza yakın. Anca iç kısmı olacak öbür OEM şirketlerin ürettiği modellerle karşılaştırılıp bıulunabilir. Ki merdiven altı bir OEM üreticide üretiliyosa daha da imkansız yakın.
0:35 ile 2:35 arasında Abdullah Hacıgül Fazeon ile konuşmalarını anlatıyor ve ona gönderilen videoları gösteriyor. Sizce inandırıcı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

0:35 ile 2:35 arasında Abdullah Hacıgül Fazeon ile konuşmalarını anlatıyor ve ona gönderilen videoları gösteriyor. Sizce inandırıcı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dedikleri bana göre pek inandırıcı değil. Evet bazı monitörlerde iyi olabilirler fakat PSU konusunda iyi olacaklarını sanmıyorum.

Attıkları videolar hakkında ne düşünüyorsunuz?
PSU üretimi hakkında bilgi vermemişler. Ki üreteceklerini pek sanmıyorum. Piyasada kendi PSU'sunu üreten firma sayısı çok az.

Bu sistem nasıl uygunmuş fiyatı tavsiye eder misiniz ?

fakat dediğiniz soğutucu bitmiş
+429 TL ile aldığınız soğutucuyu seçebilirsiniz. İşinizi görür.

Sistem güzel, bence fiyat/performans olarak baya iyi seviyede. İhtiyacınız varsa alabilirsiniz. 3 taksit imkanı da olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı