İtopya'dan yeni setup aldım.
i5 14400F.
Intel Arc b580.
16 GB DDR5 RAM.
Valorant'ta düşük GPU kullanımı, PUBG de ani düşüşler. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam Valorant GPU kullanmaz APU sistemlerde 300 FPS almasıda bunun kanıtı lakin işlemcini her ne kadar son nesil olsa da F senin işlemcinde APU destek olmadığını gösterir o yüzden düşüşler gayet normaldir eğer imkanın varsa i514600KF almanı öneririm.
Düşüşlerin sebebinin işlemcinin F serisi olmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle ekran kartı yüzünden zamanla düzelir yeni kart driverlari pek sağlam değil.
Sorunun çözümü olarak çözünürlük yukletme ve yüksek grafik kullanımı çözebilir sorunu 1080p de ekran kartini %100 kullanma ihtimalin yok Valorant'ta. Kart ve işlemci kullanım FPS ve sıcaklık değerlerini atabilir misin iki oyu
Düşüşlerin sebebinin işlemcinin F serisi olmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle ekran kartı yüzünden zamanla düzelir yeni kart driverlari pek sağlam değil.
Sorunun çözümü olarak çözünürlük yukletme ve yüksek grafik kullanımı çözebilir sorunu 1080p de ekran kartini %100 kullanma ihtimalin yok Valorant'ta. Kart ve işlemci kullanım FPS ve sıcaklık değerlerini atabilir misin iki oyunda da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.