i5 14600K, ASUS H610mr DDR4 anakartta çalışır mı?

• Konuyu başlatan Learth
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 260
Bütçe
10.000-20.000
İşlemci i7 12. nesilden daha güçlü bir tercih ancak ne için alıyorsunuz? Oyun amaçlı ise 5 para etmez bir tercih olacaktır.

Oyun ve kişisel yazılım işlerim için kullanacağım, aynı zamanda ufak ufak bilgisayarımı bir üst levele taşımak istiyorum donanım olarak.

B760M-P anakartım var 14600KF ile kullanamazsın anakart soğutması yok çok ısınır dediler.

O işlemci için hangi anakartı önerirsin peki?

Oyun ve kişisel yazılım işlerim için kullanacağım, aynı zamanda ufak ufak bilgisayarımı bir üst levele taşımak istiyorum donanım olarak.

O işlemci için hangi anakartı önerirsin peki?
Şimdi hem Anakart hem de ayrıca işlemci alacaksan 1700 Soketten gitmeni önermem yani bu Anakart üzerinden devam edecek olsan sadece işlemci al geç lakin komple değişeceksen AM5 üzerinden devam etmek en mantıklısı.

Şimdi hem anakart hem de ayrıca işlemci alacaksan 1700 soketten gitmeni önermem yani bu anakart üzerinden devam edecek olsan sadece işlemci al geç lakin komple değişeceksen AM5 üzerinden devam etmek en mantıklısı.

Onu da düşündüm ancak şu anki sistemim DDR4 0'dan DDR5'e geçmek RAM'lerle beraber değiştirmek demek bu da 30 bin TL'yi buluyor.

Onu da düşündüm ancak şu anki sistemim DDR4 0'dan DDR5'e geçmek RAM'lerle beraber değiştirmek demek bu da 30 bin TL'yi buluyor.
O zaman en mantıklısı yeterli bütçeyi biriktirmekten geçiyor bende aynı hatayı yaptım mesela B760 1700Soket Anakart aldım takılabilecek en F/P işlemci 14600KF onu da aldıktan sonrası ise yok yani İ7 14. nesil yada İ9 14. Nesilden devam etmek gerekecek kesinlikle değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı