4070 ile 4060 arasında cok fark var mı hocam.
İlk olarak arkadaşın attığı 4070 Super ikinci olarak sizce fark yok mu?
4060 -- 4060 Ti -- 4070 -- 4070 Super4070 ile 4060 arasında cok fark var mı hocam.
İlk olarak arkadaşın attığı 4070 Super ikinci olarak sizce fark yok mu?
4060 -- 4060 Ti -- 4070 -- 4070 Super
Arkadaş ile senin model arasında 2 model var zaten. Tabii ki var hem de ciddi fark var.
O fiyata 4070 Super yerine 7900 XT tercih ederdim.
4070 Super tercih edecekseniz o kadar çıkmanıza gerek yok 23 bin TL bandından 26 bin TL bandına kadar birçok model var.
Vallahi çok haklısınız ama kasaya siyah ekran kartı yakışmıyor diye böyle bir tercih yapayım dedim.
Çok yanlış bir düşünce de tabi tercih meselesi bir şey diyemem.Vallahi çok haklısınız ama kasaya siyah ekran kartı yakışmıyor diye böyle bir tercih yapayım dedim.
Powercolor iyi bir AMD üreticisidir üstelik Hellhound modeli de soğutması iyi, kaliteli bir model.Marka hakkında bir fikrim yok beyaz istediğiniz için attım hocam.
Çok yanlış bir düşünce de tabii tercih meselesi bir şey diyemem.
Hepsiburada şart değilse bunu alın o zaman.
PowerColor iyi bir AMD üreticisidir üstelik hellhound modeli de soğutması iyi, kaliteli bir model.
Marka hakkında bir fikrim yok beyaz istediğiniz için attım hocam.
Valla hocam tercih meselesidir bir şey diyemem de 7900 XT almak varken o bütçede sırf kasada beyaz şık durur diye 23-26 bin TL bandına alınabilecek 4070 Super modelini 30 bin TL civarına almak para israfı olur ben size diyeyim.Bunu ben de gördüm ve takibimde. Ama 12 taksit seçeneği yok. Hepsiburada vade farksız 12 taksit yapıyor onu tercih etme sebebim oydu. Ya da biraz fiyatların düşmesini bekleyeyim diyorum ama kasım ayındayız daha ne kadar düşebilir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.