20.000 falan.
Tüm sistem için mi?
20.000 falan.
Yok sadece işlemci içinTüm sistem için mi?
Elinizde hangi parçalar var ?Yok sadece işlemci için
Elimde parça yok sıfırdan toplamayı düşünüyorumElinizde hangi parçalar var ?
Elimde parça yok sıfırdan toplamayı düşünüyorum.
30.000 olabilirPeki tüm sistem için yani işlemci, anakart, RAM, ekran kartı, SSD, PSU, kasa için ne kadar bütçeniz var ona göre öneri yapalım size sıfırdan topluyorsanız.
30.000 olabilir.
Size ve diğer arkadaşlara teşekkürler ederim iyi günlerMETE-VERSE II / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Kule tipi soğutucu ekleyin ve SSD'yi 1 TB NV2 ile değiştirin bu sistem işinizi fazlasıyla görür.
13700K günümüz haberlerine göre oyunlarca çökmeler yaşatıyor güncel videolar ve haberler mevcut i5 14600KF adamdır umarım almışsındır.Hocam, Intel kullandığım için konu hakkında yorum yapmak istedim.
i5-14600K/KF iyi bir işlemci, ama ucuza 13700K/KF bulabilirseniz daha iyi bir seçim olur. (aralarında 3,000 TL bir fark var)
İlerleyen zamanlarda, Intel Application Optimization yazılımı 13. ve 12. nesil bazı işlemcilere de gelecek. (hepsine gelecek mi bilmiyorum) Emin değilim ancak i5'leri bunun dışında tutabilirler, çünkü en başta 14. nesilde yalnızca seçili i9 ve i7 işlemcileri dahil etmişlerdi.
Ayrıca GPU değiştirmeyi düşünüyor musunuz? 14600K/KF, GTX 1050 için güçlü kalıyor. Yani sistemin kaynak kullanımı açısından biraz dengesiz oluyor. Onun dışında uyumsuzluk gibi bir şey olmaz, parçalar birbirleriyle çalışırlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.