2014'ten beri forumda olan ve muhtemelen yaşı 30'a yakın birinin böyle bir ilanı burada paylaşması hayal kırıklığı olmus. Sistemin kötü demiyorum ekran kartının Ventus olması dışında şiir gibi bir sistemin var. Ama maalesef bunu seninde bilmen gerekiyorduki sistem toplarken eldeki bütçe ile alınabilecek en yüksek performansı almaktir amaç. İstediğin fiyata 4080'li sistemler toplanabilir, ha belki işlemcisi SSD'si soğutması kasası vs bu kadar iyi olmaz ama toplanir nihayetinde. Ya da şöyle düşün, adam sistem alacak şöyle bir piyasaya baktı. 25 30 bin TL'ye çok güzel 4060 Ti'li sistemler olduğunu gördü, şimdi diğer bileşenlerin kalitesinden bahsetmiyorum, saf güç olarak çok az daha güçlü olan senin sistemin için neredeyse üç katı fiyat oder mi? Ya da biri elinde senin istediğin kadar paraya sahip ve sistem toplayacak, şimdi bu adam sıfır 4080'li bir sistem toplamak varken neden 4070'li ikinci el senin sistemini tercih etsin? Uzun lafın kısası sistemi toplarken işlemci ve ekran kartı özellikle ekran kartı dışında sectigin parcalari ikinci elde zarar etmeyi göze alarak seçeceğini bilmelisin. Şimdi senin satabilecegin fiyat piyasasının biraz üzerinde olabilir. Şimdi 4070'li hazır sistemlerin 45 bin seviyesinde olduğunu düşünürsek senin de belirleyecegin fiyat bunun biraz altında olmalı. Kasa ve monitör toplam 50 bine koyabilirsin. Pazarlıkla 40 50 arasında bir fiyata satabilecegini düşünüyorum. Bana kalırsa ayrı ayrı bir fiyat belirle. Kasa icin 40'in çok üstüne çıkmamaya çalış.