i5 14600KF nasıldır?

Su an DDR5'de esas olarak MHZ'den ziyade CL degerindeki dusukluk daha onemli. 7200 MHz'ler bir sey ifade etmiyor 6000 MHz civari - CL30 ve alti RAM'ler en iyi performans verenler mesela su an. Keske anakart ve RAM almadan konu acsaydiniz olu sokete yatirim yapmak cok mantikli degil cunku. Iade imkanim olsa ben ederdim.

Aslında sırf 7200MHz olsun diye fazladan para vermiştim ama neyse artık. Eğer ilerde donanım yükseltmesi yaparsam yein RAMlere ihtiyacım olmaz artık.

Aslında sırf 7200MHz olsun diye fazladan para vermiştim ama neyse artık. Eğer ilerde donanım yükseltmesi yaparsam yein RAMlere ihtiyacım olmaz artık.

Doğrudur ama bunu telafi etmek için bir hata daha yapıp bir sürü para verip işlemci almak mantıklı değil. Dursun öyle. DDR5 zaten. Uzun yıllar kullanılır.

MHz düşürüp CL değerini düşürmenin yolu yok mu? Eğer bu RAMleri iade edersem ve 6000MHz RAM alırsam ilerde tekrar 7200MHz frekansa çıkamam ama şu anki RAMlerdei frekansı düşürüp normal bir şekilde kullanabilirim.

Hazır profiller vardır bios'ta bakın oradan. Ama sistem stabilse takılmayın keyfini sürün derim. Dediğim gibi gözle görülür bir fark yaratmayacaktır oyunda.

Hazır profiller vardır bios'ta bakın oradan. Ama sistem stabilse takılmayın keyfini sürün derim.
Hazır profil yok sanırım sadece Profil 1 var onu da seçtiğim zaman zaten 7200MHz çıkıyor.

Hazır profiller vardır bios'ta bakın oradan. Ama sistem stabilse takılmayın keyfini sürün derim. Dediğim gibi gözle görülür bir fark yaratmayacaktır oyunda.
O zaman dediğiniz gibi daha fazla masraf yapmaya gerek yok. Ben fark olur diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…