i5 2. nesil vs Pentium Dual Core T4500 laptoplar

DarKDayS6

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu iki laptoptan birini alacagim, ozellikleri iyi olan laptopa hiç guvenemiyorum icimden bir ses uygun ve kotuyu al diyor, bilmiyorum kararsizim, bir de size danismak istedim.

Screenshot_20251015_200533_Gardrops.jpg

Screenshot_20251015_200519_Gardrops.jpg

Bunu 1200TL'ye dusurdum.

Screenshot_20251015_200654_Gardrops.jpg

Screenshot_20251015_200706_Gardrops.jpg

Arka kapağında küçük kırık var, menteşede problem var tüm masraflari 300TL falan ediyor.
Bu laptop da 500TL.

Selam arkadaşlar, bu iki laptoptan birini alacagim, ozellikleri iyi olan laptopa hiç guvenemiyorum icimden bir ses uygun ve kotuyu al diyor, bilmiyorum kararsizim, bir de size danismak istedim.

Eki Görüntüle 2588343

Eki Görüntüle 2588344

Bunu 1200TL'ye dusurdum.

Eki Görüntüle 2588345

Eki Görüntüle 2588348

Arka kapağında küçük kırık var, menteşede problem var tüm masraflari 300TL falan ediyor.
Bu laptop da 500TL.

32 Bit'lik bir laptop artık işini görmez dostum bana kalırsa ben üsttekini alırım özellik konusunda 4'e katlıyor o laptopu düşük laptopa 800 vericeğine bence 1200 TL fiyatı olan laptop daha iyi duruyor ama sana kalmış.

32 Bit'lik bir laptop artık işini görmez dostum bana kalırsa ben üsttekini alırım özellik konusunda 4'e katlıyor o laptopu düşük laptopa 800 vericeğine bence 1200 TL fiyatı olan laptop daha iyi duruyor ama sana kalmış.
rasyonel olarak evet ama nedense hic güven vermiyor iade yok yazdigi icin

Rasyonel olarak evet ama nedense hiç güven vermiyor iade yok yazdigi icin

İki laptopta çok iyi değil ama o 1200 TL'lik olan 1milyon km yapmış araç gibi düşün bozulsa yaptırsan daha pahalıya gelecek bir de iade yok yazması gayet doğru bu sitelerde çünkü parça değişimine karşı satıcı önceden güvenliğini alıyor

İkinci el cihazlar alırken, Banayeni sitesini kullanabilirsin çok kötüyse iade edebiliyorsun. Site güvenilir akakçe'nin ticaret sitesi.

İkinci el cihazlar alırken, Banayeni sitesini kullanabilirsin çok kötüyse iade edebiliyorsun. Site güvenilir akakçe'nin ticaret sitesi.
tamamdir hocam bakarim bu siteyede

İki laptopta çok iyi değil ama o 1200 TL'lik olan 1milyon km yapmış araç gibi düşün bozulsa yaptırsan daha pahalıya gelecek bir de iade yok yazması gayet doğru bu sitelerde çünkü parça değişimine karşı satıcı önceden güvenliğini alıyor
cok bise yapmicam ki ssd takil linux yükleyip tarayicida takilcam

@DarKDayS6 i5 olana güvenmemenizde problem yok ama diğer T4500'ü asla almayın. 64 Bit sistem kurulur ama milatlık sistem, belli bir limitin üstüne çıksanız iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı