Ali uysall Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Öncelikle merhaba... Anakart: ASUS P8H67 M le - PCI Express 2.0 İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80 GHz. RAM: 2 GB DDR 3 - 1333 MHz hızında. Ekran kartı tavsiyelerinizi merak ediyorum. GTA 5 - PUBG Mobile emulator - ETS 2 gibi orta ayarlarda açan bir ekran kartı önerisi yapar mısnız. Bütçe 700 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
Öncelikle merhaba... Anakart: ASUS P8H67 M le - PCI Express 2.0 İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80 GHz. RAM: 2 GB DDR 3 - 1333 MHz hızında. Ekran kartı tavsiyelerinizi merak ediyorum. GTA 5 - PUBG Mobile emulator - ETS 2 gibi orta ayarlarda açan bir ekran kartı önerisi yapar mısnız. Bütçe 700 TL.
Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #2 Hocam ilk işlemci almanızı öneririm o işlemci ile o oyunlar zor. Zaten alsanız bile ekran karti darboğaz yapar diye tahmin ediyorum.
Hocam ilk işlemci almanızı öneririm o işlemci ile o oyunlar zor. Zaten alsanız bile ekran karti darboğaz yapar diye tahmin ediyorum.
B BenFuro Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 289 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 Ali uysall dedi: Öncelikle merhaba... Anakart: ASUS P8H67 M le - PCI Express 2.0 İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80 GHz. RAM: 2 GB DDR 3 - 1333 MHz hızında. Ekran kartı tavsiyelerinizi merak ediyorum. GTA 5 - PUBG Mobile emulator - ETS 2 gibi orta ayarlarda açan bir ekran kartı önerisi yapar mısnız. Bütçe 700 TL. Genişletmek için tıkla... Önce Ram artırılmalı. Bence. GTX 750ti da iyi olabilir gibi.
Ali uysall dedi: Öncelikle merhaba... Anakart: ASUS P8H67 M le - PCI Express 2.0 İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80 GHz. RAM: 2 GB DDR 3 - 1333 MHz hızında. Ekran kartı tavsiyelerinizi merak ediyorum. GTA 5 - PUBG Mobile emulator - ETS 2 gibi orta ayarlarda açan bir ekran kartı önerisi yapar mısnız. Bütçe 700 TL. Genişletmek için tıkla... Önce Ram artırılmalı. Bence. GTX 750ti da iyi olabilir gibi.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.946 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #5 Ali uysall dedi: Öncelikle merhaba... Anakart: ASUS P8H67 M le - PCI Express 2.0 İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80 GHz. RAM: 2 GB DDR 3 - 1333 MHz hızında. Ekran kartı tavsiyelerinizi merak ediyorum. GTA 5 - PUBG Mobile emulator - ETS 2 gibi orta ayarlarda açan bir ekran kartı önerisi yapar mısnız. Bütçe 700 TL. Genişletmek için tıkla... İşlemci güzel. 750 Ti gibi bir kartla dediğiniz oyunları oynarsınız. Ama 2 GB RAM nedir yahu? Onu en az 6 GB yapın.
Ali uysall dedi: Öncelikle merhaba... Anakart: ASUS P8H67 M le - PCI Express 2.0 İşlemci: Intel Core i5-2300 2.80 GHz. RAM: 2 GB DDR 3 - 1333 MHz hızında. Ekran kartı tavsiyelerinizi merak ediyorum. GTA 5 - PUBG Mobile emulator - ETS 2 gibi orta ayarlarda açan bir ekran kartı önerisi yapar mısnız. Bütçe 700 TL. Genişletmek için tıkla... İşlemci güzel. 750 Ti gibi bir kartla dediğiniz oyunları oynarsınız. Ama 2 GB RAM nedir yahu? Onu en az 6 GB yapın.
Ali uysall Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #6 Kayzıy dedi: Hocam ilk işlemci almanızı öneririm o işlemci ile o oyunlar zor. Zaten alsanız bile ekran karti darboğaz yapar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oyun oynamayacak düşük ayarlarda Valorant Zula Minecraft oynamak için ekran kartı arıyorum o yüzden işlemciyi pek değiştirmek istemiyorum. 425806 dedi: GT1030. Genişletmek için tıkla... 800 TL pahalı en fazla 500 bütçe. Damon Salvatore dedi: İşlemci güzel. 750 Ti gibi bir kartla dediğiniz oyunları oynarsınız. Ama 2 GB RAM nedir yahu? Onu en az 6 GB yapın. Genişletmek için tıkla... RAM'ı yüksekltcem. Damon Salvatore dedi: İşlemci güzel. 750 Ti gibi bir kartla dediğiniz oyunları oynarsınız. Ama 2 GB RAM nedir yahu? Onu en az 6 GB yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an ekran kartsız Zula Minecraft 100 FPS alıyorum o yüzden pek işlemcimi değiştireyi gerek duymuyorum 8 GB RAM bir de ekran kartı almayıp düşünüyorum. BenFuro dedi: Önce RAM artırılmalı. Bence. GTX 750 Ti da iyi olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... GTX 750 Ti linkini atar mısınız?
Kayzıy dedi: Hocam ilk işlemci almanızı öneririm o işlemci ile o oyunlar zor. Zaten alsanız bile ekran karti darboğaz yapar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oyun oynamayacak düşük ayarlarda Valorant Zula Minecraft oynamak için ekran kartı arıyorum o yüzden işlemciyi pek değiştirmek istemiyorum. 425806 dedi: GT1030. Genişletmek için tıkla... 800 TL pahalı en fazla 500 bütçe. Damon Salvatore dedi: İşlemci güzel. 750 Ti gibi bir kartla dediğiniz oyunları oynarsınız. Ama 2 GB RAM nedir yahu? Onu en az 6 GB yapın. Genişletmek için tıkla... RAM'ı yüksekltcem. Damon Salvatore dedi: İşlemci güzel. 750 Ti gibi bir kartla dediğiniz oyunları oynarsınız. Ama 2 GB RAM nedir yahu? Onu en az 6 GB yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an ekran kartsız Zula Minecraft 100 FPS alıyorum o yüzden pek işlemcimi değiştireyi gerek duymuyorum 8 GB RAM bir de ekran kartı almayıp düşünüyorum. BenFuro dedi: Önce RAM artırılmalı. Bence. GTX 750 Ti da iyi olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... GTX 750 Ti linkini atar mısınız?