Yaklaşık 5-6 ay önce anakartımın çipleri yandı ve ben de yeni bir anakart almak istiyorum anakart almışken ekran kartı da almayı düşünüyorum. İntel I5- 2320 işlemci ve 4 GB DDR3 RAM mevcut. Bu parçalara uygun anakart ve ekran kartı tavsiyesi yapabilir misiniz? Bütçe 800 ₺.
Aynı işlemciyi kullanıyorum ve sıfır anakart bulman imkansız. Çok eski ama kaliteli bir işlemci. Muadil anakart al derim QUADRO var ama kalitesi hakkında yorum yapamayacağım. Pin sayısı eskidi bence.
Esonic H61FEL-U LGA Intel LGA1155 DDR3 Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
500 liraya Türkiye`de düzgün bir kart bulamazsınız.Aliexpress`den almanızı öneririm.
Esonic H61FEL-U LGA Intel LGA1155 DDR3 Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
500 liraya Türkiye`de düzgün bir kart bulamazsınız.Aliexpress`den almanızı öneririm.
Gittigidiyorda sıfır intel h61 300 küsür liraya buldum üstünde kalan bütçeye göre de tavsiye ettiğiniz ekran kartına mutlaka bakacağım, teşekkür ederim
Aynı işlemciyi kullanıyorum ve sıfır anakart bulman imkansız. Çok eski ama kaliteli bir işlemci. Muadil anakart al derim QUADRO var ama kalitesi hakkında yorum yapamayacağım. Pin sayısı eskidi bence.
www.akakce.com
Oyun ve günlük işler için kullanacağım dediniz ama eğer yeni çıkan oyunları veya iyi grafikli oyunları oynayacaksanız 4GB RAM sorun çıkarabilir. Bence RAM'i de yükseltin.