i5-2320 sistemde Valorant FPS düşüşü

Darkblue99

Decapat
Makaleler
1
Oyuna 1 hafta girmedim. Şimdi girdiğimde bir güncelleme yaptı. Ama şimdi FPS dropları ve düşüşleri oluyor. Ayarların hepsi Low. 4:3'te oynuyorum. Arkada sadece Discord açık. 1 hafta önceki değer: 150-160FPS. Şimdi ki değer: 90-120 bazen drop giriyor 20 FPS oluyor. Ekran kartımın driverları güncel. Sistemim i5-2320. 600W Power 2 GB HD7730 ekran kartı 8 GB RAM.

Bilgisayarın içini temizleyin, termal macunları değiştirin. Bilgisayarın içinde virüs olabilir, HDD'de bad sector olabilir, bilgisayarın HDD'si çok dolu olabilir.

Herkesde olan bir problem yeni Update'den sonra bende de böyle oldu optimizasyon yaparlar sonra herhalde.

Yani arkadaşlarımın bilgisayarı benimkinden çok da olmasa da iyi ama onlarda böyle bir sorun olmuyor.

Bilgisayarın içini temizleyin, termal macunları değiştirin. Bilgisayarın içinde virüs olabilir, HDD'de bad sector olabilir, bilgisayarın HDD'si çok dolu olabilir.

Termal macunlar 2 ay önce değiştirdim. Virüs taraması yaptım temiz çıktı. Bad sector ne demek onu bilmiyorum. HDD çok dolu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı