i5 2320 sisteme ekran kartı önerisi

Ckr mello

Hectopat
Arkadaşlar sistemimi Windows 10'a yükselttim ama ekran kartı o kadar eski ki Win 10 için sürücü yok ve artık birçok oyunu da açamıyorum. Virüs koşullarında alınır mı yoksa dişimi sıkıp biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi? Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Ancak piyasadaki birçok oyunu açabilen bir ekran kartı. (Pes, FIFA, GTA vesaire güncel sürümlerini açabilsin yani.)

Sistemim:
ATI Radeon HD 3600 series.
Intel Core i5 2320.
8 GB DDR3 RAM(4-4 ayrı olarak)
Gigabyte H61M-DS2.
HP 2011X monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu rehberden faydalanarak yükleyebilirsiniz sürücüleri. Güç kaynağınızı da belirtmeniz lazım ki ona göre öneri yapabilelim.

Kart gücü olarak da GTX 1050 TI'dan daha güçlü bir kart önermezdim 1080p çözünürlük için. Ya da almışken RX 570 tarzında bir şey alıp, daha güçlü bir işlemci alabilirsiniz sonra. H61 için hala güçlü işlemciler mevcut.

Arkadaşlar sistemimi Windows 10'a yükselttim ama ekran kartı o kadar eski ki Win 10 için sürücü yok ve artık birçok oyunu da açamıyorum. Virüs koşullarında alınır mı yoksa dişimi sıkıp biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi? Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Ancak piyasadaki birçok oyunu açabilen bir ekran kartı. (Pes, FIFA, GTA vesaire güncel sürümlerini açabilsin yani.)

Sistemim:
ATI Radeon HD 3600 series.
Intel Core i5 2320.
8 GB DDR3 RAM(4-4 ayrı olarak)
Gigabyte H61M-DS2.
HP 2011X monitör.
Ekran kartı değiştiğiniz zaman Psu da değişmeniz gerekecek. Fiyat düşünceniz nedir?

EVEREST EPS-1600A 350 W Power Supply Güç Kaynağı (Power Supply) (mediamarkt.com.tr)
Fiyat olarak benim aklımda maksimum 800 var ama bu düşük bir bütçe olur galiba.
Eğer mecburen değişmem gerekirse tabii ki bütçe falan dinlemem.
Rx 460 tarzı bir ekran kartı öneririm. 1050 ekran kartı da olabilir. Alacağınız ekran kartının tükettiği güce göre bir güç kaynağı bakalım.

Bir diğer düşüncem ise şudur. 1300 1400 TL bütçe civarı daha çıkabilirsek ucuz yollu 4. nesil destekleyen anakart ve 4770 veya 4790 alabiliriz ama tamamen ucuza gelmesi şartıyla yoksa şu anki sisteminize sadece ekran kartı değişimi yetecektir. Veya mevcut anakartınıza işlemci upgrade yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı