i5-2320 Sisteme en uygun Windows sürümü nedir?

TeknoLee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba on yıldan fazla zamandır kullandığım sistemime orijinal bir lisans anahtarı satın alıp kurmaya karar verdim. Şu anda bilgisayarcının en son format attıktan sonra bilgisayara kurduğu Windows 10 Pro sürümünü kullanıyorum ve muhtemelen KMSpico kullanarak 6 aylık ektinleştirme yapmış. Ama ben güvenlik açısından KMSpico kullanmak istemiyorum.
Sağlamlisans.com sitesinde çok uygun fiyata Windows 10 Pro keyi var ama benim sistemime ağır gelir mi? Ağır gelirse en uygun Windows hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemcim Intel i5-2320
Ekran kartı Intel HD Graphics.
6 GB RAM.
320 GB SSD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba on yıldan fazla zamandır kullandığım sistemime orijinal bir lisans anahtarı satın alıp kurmaya karar verdim. Şu anda bilgisayarcının en son format attıktan sonra bilgisayara kurduğu Windows 10 Pro sürümünü kullanıyorum ve muhtemelen KMSpico kullanarak 6 aylık ektinleştirme yapmış. Ama ben güvenlik açısından KMSpico kullanmak istemiyorum.
Sağlamlisans.com sitesinde çok uygun fiyata Windows 10 Pro keyi var ama benim sistemime ağır gelir mi? Ağır gelirse en uygun Windows hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemcim Intel i5-2320
Ekran kartı Intel HD Graphics.
6 GB RAM.
320 GB SSD var.
Windows home kullanmanı öneririm. Onun dışında 320GB ssd ilk defa duyuyorum. Hdd olmasın?

Dosya Ekleri

• SSD.png
    SSD.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 50
Windows home kullanmanı öneririm. Onun dışında 320GB ssd ilk defa duyuyorum. Hdd olmasın?
Windows 10 Pro kullansam bilgisayara ağır mı gelir? Windows home performans olarak daha mı iyi olur?

Hocam siz direk Windows 10 Home kurun daha iyi
Aklımdan Windows 8 veya 7 kurmak da geçiyor. Performans olarak en iyisi hangisiyse onu kurmak istiyorum. Şu an Windows 10 Pro'da biraz ağırlaşma var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı