İ5 2320 sisteme GTX 980'i takabilir miyim?

ckzisback

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Anakart: Gigabyte H61M-D2H-USB3
CPU: İ5 2320 Sandy Bridge
GPU: AMD Ati radeon HD 4850
PSU: 300W Pentium P4 Model
Bu sisteme GTX 980 almalı mıyım? Alırsam ne kadar performans düşüşü yaşanır? Bunun yerine ne önerirsiniz veya baştan bir sistem toplarsam daha mı iyi olur?

Not 1: Kasaya sığmayacağı için yeni bir kasa gerekli

Şuanki Kasam :D
10931281_765166573537353_68291344092537134_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansta aşırı düşüş yaşanır mı? Yaklaşık aldıktan 4 ay sonra anakart, işlemci, ram vs yenileyeceğim o zamana kadar sorun çıkartmadan o sisteme geçiş yapabilir miyim?

İşlemciniz darboğaz yapmazsa devasa bir kasma olmaz. Paradan kısıp 970 alıp işlemciyi yükseltebilirsiniz artan paraya.

3 milyarlık bir bütçem var, sıfırdan sistem toplamaktansa bu sisteme bi gtx 980 + işlemci almaya karar verdim. 1155 soket benim için kaç yıl yeter sizce?

Şimdilik bekleyip daha sonra almanızı öneriyorum dolar yükselişte ve yeni bir sistem toplayın gtx 980 veya 970 almayın.

İsterseniz örnek bir sistem toplayabilirim.

Daha önce 1-2 kez topladım fakat hep bileşenlerden korktum yani mesela MSİ PC Mate anakartındaki bileşenler sorun çıkardığı için çoğu sistemden caydım.
Forumda bu konuda çok kirlilik yaptım artık bitirmek istiyorum açıkçası. Soğutmasıyla birlikte tamamen güvenilir parçalarla toplarsanız benim için çok iyi olur. Performans yerine uzun ömürlülük benim için ön planda. 140 fps yerine 60 fps alırım 5 yıl oynarım düşüncesiyle topluyorum. Bütçe en fazla 3200-3300.

SSD den kısıp kasayı almayı düşünüyorum, çok teşekkür ederim :) sonunda karara varabildim zaman ayırdığınız için teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı