Asla hocam. Elinizdeki sistemin işlemcisini i5 3470 ile değiştirip 8 GB RAM daha eklerseniz çok daha iyi bir sistem çıkar ortaya.
Biraz daha para koyup, 4 GB RAM daha alabilirsin C resimli adamC dilini ne kadar biliyor sunuz?
Anakartım i5 neslinden 2500k destekli.
Anakartınız H61 chipsetli değil mi? H61 chipsetli anakartlar 2. ve 3.nesil Core i mimari işlemcileri destekliyor hocam. Hatta i7 3770 bile alabilirsiniz.(kendisi 8 çekirdekli. Performansı çok yüksek)
Tam tersi r7 370 i satıp direk üst de yazan pcyi alıcam diğer pcde ekran kartı olmuyacak sadeceAlınır. Galiba GT 730'u satıp R7 370 takacaksınız sisteme. Eğer böyleyse alınır.
Bir öncekinde hatırladıgımı yazmıştım tekrar düzelttim Z68M-D2H anakart modelim.
Tamam teşekürlerGA-Z68M-D2H (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
Daha berrak HD Video deneyimleri için dahili HDMI/DVI grafik bağlantı arayüzü En yeni LGA1155, 2. Nesil Intel® Core™ İşlemcileri destekler İşlemciye entegre, geliştirilmiş Intel HD Graphics 2000/3000 Eşsiz grafik performansı için CrossFireX çoklu grafik desteği GIGABYTE 3X USB Power özelliği ile...www.gigabyte.com.tr
Bakabilirsiniz. Desteklediğini göreceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.