i5 2400 3.1 GHz işlemci için ekran kartı önerisi

Arkadasim, adamin guc kaynagi 250W sen ne konusuyorsun? Adamin pcsi mi yansin ne olmasini istiyorsun? RX 470 GTX 1050 Ti'yi dovuyor ve daha ucuz ne anlatiyorsun? Ve daha az guc kullaniyor sen git neyse.
güç kaynağını değiştirsin dedim farkındaysan?
mining'siz rx470 bulması ikinci el çok zor.
X470 ile 250W yetecek mi? GTX1050 Ti 75W TDP değerine sahip?

İkinci el GTX 1050 Ti'ler, 1200 TL'den basliyor bu bir, RX 470 yenisi 800 TL zaten, adam niye gidip daha kotu ekran kartini daha pahaliya alsin? Neyse senle tartisamam her bir şey dedigimde gidip 10 dk sitelere bakiyorsun sonra geliyorsun buraya yalansa inkar et.

İkinci el GTX 1050 Ti'ler, 1200 TL'den basliyor bu bir, RX 470 yenisi 800 TL zaten, adam niye gidip daha kotu ekran kartini daha pahaliya alsin? Neyse senle tartisamam her bir şey dedigimde gidip 10 dk sitelere bakiyorsun sonra geliyorsun buraya yalansa inkar et.

Kardeşim boş yapma RX470 yenisi diye bir şey yok GTX1050 550TL'ye aldım 1 hafta önce 850 TL'ye GTX1060 aldım kullanıyorum şu an alalı 1 hafta oldu boş yapma daha TDP değerlerini bilmiyorsun kartların.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı