çarpan kili açık olduğu nerden anlaşılır p8h67 m le anakrım var overclock özelliği yok maalesef bios mod araştırmasına girdim ama bir türlü olmuyor overclock özelliği olan anakartla mı bakılır
işte o ghz de gerçekten çalışmıyodur cpu z den benchmarka bas sonucu at voltaj ayarı yapmadan o kadar da çalışmaz o sonuç benimkine göre yüksekse anlarız
İşlemcinin o frekansa çıkması hele ki stok fanlı bir sistem de mümkün değil. Diyelim ki bir şey oldu ve o hızlar gerçek, sıcaklık değerleri en ufak yük altına girdiğinde bile inanılmaz yükselecektir. Sistem yanlış gösteriyor ya da başka bir şeyler var belli.
İşte o GHz de gerçekten çalışmıyordur CPU zden benchmarka bas sonucu at voltaj ayarı yapmadan o kadar da çalışmaz o sonuç benimkine göre yüksekse anlvideoyu kapattım mavi ekranla sistem gitti.
İşte o GHz de gerçekten çalışmıyordur CPU Zden benchmarka bas sonucu at voltaj ayarı yapmadan o kadar da çalışmaz o sonuç benimkine göre yüksekse anlarız.
Kardesim ben buna OC falan yapmadan zaten 3.60 GHz alıyorum. İşlemcinin en üst frekansı 3.40. Sen hala diyorsun ki CPU-Z hacı. Görev cubuğu yalan söylemez, BIOS da yalan söylemez. BIOS'ta MHz değerleri artıyor.