i5 2400 6.08 GHz hızlarda çalışır mı?

İşlemcinin fabrika çıkışlı nasıl çarpan kilidi unutulur onu anlamadım ben bilmiyorum fakat öyle bir şey mümkün değil bence :):)

çarpan kili açık olduğu nerden anlaşılır p8h67 m le anakrım var overclock özelliği yok maalesef bios mod araştırmasına girdim ama bir türlü olmuyor overclock özelliği olan anakartla mı bakılır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
arkadaşlar video YouTube de.
İşlemcinin fabrika çıkışlı nasıl çarpan kilidi unutulur onu anlamadım ben bilmiyorum fakat öyle bir şey mümkün değil bence :):)

Bende bilmiyorum :D
Video nerede daha atmamışsın

ATTIM

Attım.

CPU Z den bench yap puanı söyle.
O şekilde daha kısa puan belirlenir Cinebench falan uzun sürer.

Attım.

Ama büyük ihtimal yazılımsal hata o GHz de acayip ısınması lazım ve voltaj yetmediğinden bırak strest testi PC bile açılmaz.

İşlemcinin o frekansa çıkması hele ki stok fanlı bir sistem de mümkün değil. Diyelim ki bir şey oldu ve o hızlar gerçek, sıcaklık değerleri en ufak yük altına girdiğinde bile inanılmaz yükselecektir. Sistem yanlış gösteriyor ya da başka bir şeyler var belli.

İşte o GHz de gerçekten çalışmıyordur CPU zden benchmarka bas sonucu at voltaj ayarı yapmadan o kadar da çalışmaz o sonuç benimkine göre yüksekse anlvideoyu kapattım mavi ekranla sistem gitti.

İşte o GHz de gerçekten çalışmıyordur CPU Zden benchmarka bas sonucu at voltaj ayarı yapmadan o kadar da çalışmaz o sonuç benimkine göre yüksekse anlarız.

Kardesim ben buna OC falan yapmadan zaten 3.60 GHz alıyorum. İşlemcinin en üst frekansı 3.40. Sen hala diyorsun ki CPU-Z hacı. Görev cubuğu yalan söylemez, BIOS da yalan söylemez. BIOS'ta MHz değerleri artıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı