i5 2400 GTX 680 oyun performansı

Zor Valorant CS:GO gibi belki oynarsınız ama diğerleri zor gibi.

Onları aynı işlemci ile 50 60 FPS oynuyorum hem de çöp ekran kartımla. O kadar gömülecek bir işlemci değil ben kullanıyorum günümüzde çoğu oyuna yeterli olur. Bu arada çöp olan kartım HD 6350 gerçekten çok kötü bir kart ama i5 2400e 1050 Ti gibi bir kart taksan günümüzde çoğu oyunu oynatır diye düşünüyorum. Bu arada yukarıda saydığın oyunları rahat oynatır o sistem kendim kullanıyorum o işlemciyi. FH4 ve PUBG biraz zorlar akıcı oynarsın.

Son düzenleme:
Hocam aldınız mı?

Evet.
Onları aynı işlemci ile 50 60 FPS oynuyorum hem de çöp ekran kartımla. O kadar gömülecek bir işlemci değil ben kullanıyorum günümüzde çoğu oyuna yeterli olur. Bu arada çöp olan kartım HD 6350 gerçekten çok kötü bir kart ama i5 2400e 1050 Ti gibi bir kart taksan günümüzde çoğu oyunu oynatır diye düşünüyorum. Bu arada yukarıda saydığın oyunları rahat oynatır o sistem kendim kullanıyorum o işlemciyi. FH4 ve PUBG biraz zorlar ama oynarsın akıcı dediğim gibi 1050 Ti gibi bir kart taksan onları da rahat oynarsın.

Hocam GTX 680 1050 Ti'la eş değer güçte bir kart aralarında 10 FPS bile yok neredeyse.

Evet.

Hocam GTX 680 1050 Ti'la eş değer güçte bir kart aralarında 10 FPS bile yok neredeyse.

Haklısınız ben 650 ile karıştırdım. Dediğim gibi o sistem ile günümüzdeki çoğu oyunu oynarsın. Çünkü işlemci normal bir işlemci ne kötü ne iyi orta seviye. GTX 680 de güzel orta seviye bir kart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı