i5-2400 için sistem tavsiyesi

Tugyustel

Decapat
Daha fazla  
i5-2400
4 GB RAM.
1 TB HDD.
Anakart modeli: ASUSTeK P8H61-MLX3 Plus 2.0

Anakartın özellikleri burada yazıyor ona göre parça önerebilir misiniz? RAM, SSD ve ekran kartı.

12 yıllık bilgisayarımı güncellemek istiyorum. İki tane RAM slotum var 4 GB'ın yanına 8 GB takabilir miyim?
Ekran kartı olarak bütçemin yettiği doğrultuda GT1030 düşünüyorum.
Ve 240 GB SSD almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim? Bütçem en fazla 1700.

Ekran kartı alın 8 GB Yapın işlemciyi güçlendirin. Bunlar size daha iyi performans verir.
i5-2400
4 GB RAM.
1 TB HDD.

Anakartın özellikleri burada yazıyor ona göre parça önerebilir misiniz? RAM, SSD ve ekran kartı.

12 yıllık bilgisayarımı güncellemek istiyorum. İki tane RAM slotum var 4 GB'ın yanına 8 GB takabilir miyim?
Ve 240 GB SSD almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim? Bütçem en fazla 1700.

GT 1030 yerine daha iyi ekran kartı var RX 460 gibi.

i5-2400
4 GB RAM.
1 TB HDD.

CPU zden spd sekmesini paylaşın.

Ekran kartı alın 8 GB Yapın işlemciyi güçlendirin. Bunlar size daha iyi performans verir.

GT 1030 yerine daha iyi ekran kartı var RX 460 gibi.
Rx 460 biraz bütçemi aşıyor.Ryzen 3 yeterli olur mu işlemci olarak
CPU zden spd sekmesini paylaşın.
bilgisayar şuan diğer evimde cuma günü paylaşabilirim.

İkinci el alırsan RX570 ya da 1050 Ti daha iyi seçenekler olur bence. Hem 1000 TL altına kapatırsın RAM ve ekran kartını.
İkinci el almayı düşünmüyorum

Bu olabilir o halde.

Geri kalan para 240GB SSD ve 8 GB RAM için yeter.

Ama şunu belirteyim yazarken gönlüm el vermiyor. Bu donanımlara bu para ama sıfırda daha iyi bir şey yok. İlla GT1030 alacağım diyorsanız RX550 de olur 50MHz OC yapsanız bile GT1030'a kolaylıkla yetişecektir(izlediğim testler çok eskiydi belki şu anda GT1030'dan daha iyi bir karttır güncellemelerle) aralarında temizinden 100 TL fark var.

Bu olabilir o halde.

Geri kalan para 240GB SSD ve 8 GB RAM için yeter.

Ama şunu belirteyim yazarken gönlüm el vermiyor. Bu donanımlara bu para ama sıfırda daha iyi bir şey yok. İlla GT1030 alacağım diyorsanız RX550 de olur 50MHz OC yapsanız bile GT1030'a kolaylıkla yetişecektir(izlediğim testler çok eskiydi belki şu anda GT1030'dan daha iyi bir karttır güncellemelerle) aralarında temizinden 100 TL fark var.
Şöyle söyliyim çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ve en yüksek ayarlarda donmadan oynayayayım diye bir derdim yok
Günde 6-7 saat oyun oynuyosam 5 saati Football manager 2021.Aradada canım sıkılınca fifa ve nba atarım.Bu dediğim oyunlar için yeterli mi sizce 1030 veya 550 birde psu sanırım 250w bendeki yeterli olur mu yenisini almam gerekir mi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR2'ye kadar her şeyi en düşükte açmış hocam sanırsam dediğim gibi driver güncellemesi almış yıllar içinde ve çoğu oyunda en düşük ayarlarda 50 FPS bence gayet yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı