i5-2400 için sistem tavsiyesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR2'ye kadar her şeyi en düşükte açmış hocam sanırsam dediğim gibi driver güncellemesi almış yıllar içinde ve çoğu oyunda en düşük ayarlarda 50 FPS bence gayet yeterli.

peki bunlardan hangisi benim anakartıma uyumlu olur

Peki bunlardan hangisi benim anakartıma uyumlu olur.

Hepsi olur zaten ama ikisinden MSI daha mantıklı. Fakat benim aklıma AMD ekran kartı deyince Sapphire geliyor.

Hepsi olur zaten ama ikisinden MSI daha mantıklı. Fakat benim aklıma AMD ekran kartı deyince Sapphire geliyor.

Fiyat olarak attığınız gerçekten uygunmuş ama hepsini vatandan alsam ve kasayı götürsem takarlar mı bu işten pek anlamıyorum çünkü

Çok teşekkürler o zaman toparlarsak 4 GB DDR3 RAM.
RX 550 ve SSD alıyorum?

RAM 8 olsa daha iyi olur günümüzde çoğu oyun neredeyse 8 GB RAM tüketiyor bu da işletim sisteminin düzgün çalışmamasına neden oluyor oyunlarda kasılmalar olabiliyor ama sizin tercihiniz 4+4=8GB RAM de işinizi görecektir 1000 TL altında toplamak istiyorsanız sisteminizi.

RAM 8 olsa daha iyi olur günümüzde çoğu oyun neredeyse 8 GB RAM tüketiyor bu da işletim sisteminin düzgün çalışmamasına neden oluyor oyunlarda kasılmalar olabiliyor ama sizin tercihiniz 4+4=8GB RAM de işinizi görecektir 1000 TL altında toplamak istiyorsanız sisteminizi.
4 GB ram var elimde zaten yanına 4 gb ram alıcam 2 tane slotum var
i5-2400
4 GB RAM.
1 TB HDD.
Anakart modeli: ASUSTeK P8H61-MLX3 Plus 2.0

Anakartın özellikleri burada yazıyor ona göre parça önerebilir misiniz? RAM, SSD ve ekran kartı.

12 yıllık bilgisayarımı güncellemek istiyorum. İki tane RAM slotum var 4 GB'ın yanına 8 GB takabilir miyim?
Ekran kartı olarak bütçemin yettiği doğrultuda GT1030 düşünüyorum.
Ve 240 GB SSD almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim? Bütçem en fazla 1700.

bu 3 parça sistemime uyar mı
Up
Bu parçaları alıp bilgisayarcıya götürsem ne kadara takar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı