Hocam kızmayın ama o sisteme Windows 11 kurmak saçmalıktan başka bir şey olmaz. Microsoft'un her yerde uygulayıp her şeyi mahvettiği sistemi düzeltmeyip yeni sürümlerde makyaj yapma mantığı o kadar saçmaladıki, o eski Win 7 sistemler emin olun bu Win 11 den daha iyi çalışıyordu. Kurmaya gerek bile yok. Sonuçta halen Windows Vista dan kalma kernel kullanılıyor. Kernel fix yok yeni kernel yok 20 senedir NTFS kullanıyoruz. Microsoft makyaj yapmadan başka bir şey bilmiyor. Düşünsenize 70 yaşındaki dedenize sizin kıyafetlerinizi giydirirseniz dedeniz 20 yaşında mı oluyor(20 yaşında olduğunuzu varsayıyorum). Microsoft'un ideolojiside bu biraz daha fazla kar edip biraz daha fazla kullanıcı çekmek için diğer binlerce sorunu bırakıp anca "Makyaj" yapıyorlar. Minecraft'ta da aynı şeyi yaptılar. Oyuncu çekecez diye oyunu mahvettiler. Microsoft Bill Gates ten sonra çok değişti. Sadece ticaret için makyaj yapmaya başladılar. Tavsiyem Linux'tur ancak ekran kartı sürücüleri çok sıkıntı oluyor(özellikle nvidia). Bence gidin Win 7 kurun. Sonuçta 11 den bir farkı yok ayrıca Win 7 en stabil sistemdir. Hatta ESU Patch yöntemi ile Microsoft'un yalnızca şirketlere para ile verdiği güvenlik güncellemelerini bedavaya alabilirsiniz 2026 ya kadar(Forumda nasıl yapılacağı var). O sisteme sahip olsaydım Win 7 ye geri dönerdim.