Satılık İ5 2400, P8Z77-V LX, GSKILL 16 GB DDR3 1866 MHz RAM

SeFFaH

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yükseltme amacıyla şu an kullanmakta olduğum işlemci, RAM ve anakartı satmak istiyorum. Parçalar bunlar ;
Müşteri çıktığı zaman hepsini aynı anda kargolayacağım. Elimde başka bilgisayar yok o yüzden aynı anda çıkışını alıp yeni parçaları sipariş vermem gerekiyor.
Anakart ile işlemciyi beraber satmak istiyorum çünkü işlemcinin kutusu yok ve kargoda başına bir şey gelsin istemiyorum. O yüzden anakartla beraber göndereceğim onu da. Çok ısrar ederseniz kutu bulmaya çalışırım.
Anakart ve işlemciye beraber 500 TL, RAM'lere 250 TL istemekteyim. Ciddi alıcılar mesaj bırakırlarsa en kısa zamanda dönüş yapacağım.
Ürünleri kullanıyorum şu an. Garantileri yok maalesef. En eski parça işlemci 2008'de almış olmam lazım. Hala hiçbir sıkıntı çekmeden çalışmakta. Mesajlarınızı bekliyorum.
Eğer istediğiniz testler resimler vb. olursa mesaj bırakın hemen cevaplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yine aynı parçalar satılık hepsi beraber 550 TL istiyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim.

Tokat hocam Ankara'daysanız arkadaş vasıtasıyla elden teslim de yapabilirim.
@Sinan06 Hocam konuyla ilgili geri dönüş yapmadınız. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı