Satıldı i5 2400 Set

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Kajaani
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850
Selamlar, aşağıya ekleyeceğim işlemci, anakart ve RAM'den oluşan seti satıyorum. Setin içindeki parçalar;
  1. i5-2400.​
  2. Foxconn 2abf anakart.​
  3. Corsair Vengeance 2x4 GB 1600 MHz CL9CMZ8GZ3M2A1600C9B RAM.​
Setin fiyatını 600 TL olarak belirledim, pazarlık payı mevcut değildir. Kargo alıcıya ait olacak şekilde tüm kargo firmaları ile gönderim sağlayabilirim.
Not 1; İşlemci fanı fiyata dahildir.
Not 2; Ayrı ayrı satış mevcut değildir.
Not 3; Dileyene kasa, PSU, SSD ve R7 240 ile birlikte sistem olarak verebilirim.

fotoğraflar;

set.jpeg

set2.jpeg

İletişim için; RezerveVol3#2009 Discord adresinden ya da "rezcont12@gmail.com" mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sistem olarak alınabilir eğer fiyat değişmiyorsa i5-2400'ü şu anda ben de kullanıyorum gayet güzel bir işlemci.

Sistem olarak alınabilir eğer fiyat değişmiyorsa i5-2400'ü şu anda ben de kullanıyorum gayet güzel bir işlemci.
Sistem olarak SSD, kasa, PSU ve ekran kartı ekleneceğinden dolayı fiyat değişiyor. Teşekkürler yorumunuz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat uygun, hayırlı satışlar dilerim. Bence discord dışında alternatif iletişim adresi ekleyebilirsiniz. Sistemin ekran kartsız fiyatını öğrenebilir miyim ?

Fiyat uygun, hayırlı satışlar dilerim. Bence Discord dışında alternatif iletişim adresi ekleyebilirsiniz. Sistemin ekran kartsız fiyatını öğrenebilir miyim?
Mevcut fiyat ekran kartsız fiyatıdır, istek olursa ekran kartı ve diğer bileşenleri ekliyorum. Ek olarak mail adresi de ekledim. Teşekkürler.

Mevcut fiyat ekran kartsız fiyatıdır, istek olursa ekran kartı ve diğer bileşenleri ekliyorum. Ek olarak mail adresi de ekledim. Teşekkürler.
Biliyorum hocam demek istediğim : Diğer bileşenler dahil fiyat ama ekran kartı istemiyoruz. (Ekran kartı olmadan satmıyorsanız o ayrı bir durum.)

Biliyorum hocam demek istediğim: Diğer bileşenler dahil fiyat ama ekran kartı istemiyoruz. (ekran kartı olmadan satmıyorsanız o ayrı bir durum.)
1100 TL gibi bir fiyat olur. Kasa, PSU, SSD ve ekran kartı dahil olmadan, set dahil olacak şekilde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı