Ekran kartının modelini öğrenmemiz şart.
Windows'un arama çubuğuna Çalıştır yaz.
Çalıştır bölmesine ' dxdiag' yaz ve çıkan sekmenin üst bölmesinde Ekrana tikla ve orada ekrran kartinin modeli yazar bizimle paylasır mısın?
Çalıştır bölmesine ' dxdiag' yaz ve çıkan sekmenin üst bölmesinde Ekrana tikla ve orada ekrran kartinin modeli yazar bizimle paylasır mısın?
Anlıyorum Ustam Alacağın ekran kartının modelini ve kaç liraya alacağını buraya paylaş. Bu aralar dandik kartlara bile fahiş fiyatlar istiyorlar cebinden fazla para çıkmasını istemiyorum.
Soruna gelecek olursak
i5 2500 Kullanıyorum bende aynı sayılır +8GB RAM
R7240 2 GB ile lov grafiklerde 60 FPS bandında oynuyorum sorunsuz.
İşlemci ve RAM'in güzel bütçen varsa RX 460 ekran kartını almanı tavsiye ediyorum 2.elde 500-600 liraya bulabilirsin.
Anlıyorum Ustam Alacağın ekran kartının modelini ve kaç liraya alacağını buraya paylaş. Bu aralar dandik kartlara bile fahiş fiyatlar istiyorlar cebinden fazla para çıkmasını istemiyorum.
Soruna gelecek olursak
i5 2500 Kullanıyorum bende aynı sayılır +8GB RAM
R7240 2 GB ile lov grafiklerde 60 FPS bandında oynuyorum sorunsuz.
İşlemci ve RAM'in güzel bütçen varsa RX 460 ekran kartını almanı tavsiye ediyorum 2.elde 500-600 liraya bulabilir