İ5 2400Sistem bu:
i5 2400
8 GB RAM
1 GB ekran kartı modelini bilmiyorum.
Açılırsa kaç FPS verir?
Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı modelini söylemeniz gerekiyor. 1GB GT 710 da var 1GB GTX 750 de var. İşlemci ve RAM yet
Knkm şu an ekran kartım yok bu hafta içinde alicam ama sadece 1 GB olduğunu söylediler modelini bilmiyorum bilsem paylaşirdimEkran kartının modelini öğrenmemiz şart.
Windows'un arama çubuğuna Çalıştır yaz.
Çalıştır bölmesine ' dxdiag' yaz ve çıkan sekmenin üst bölmesinde Ekrana tikla ve orada ekrran kartinin modeli yazar bizimle paylasır mısın?
Knkm şu an ekran kartım yok bu hafta içinde alacağım ama sadece 1 GB olduğunu söylediler modelini bilmiyorum bilsem paylaşirdim
Az önce sordum gt220 modeliAnlıyorum Ustam Alacağın ekran kartının modelini ve kaç liraya alacağını buraya paylaş. Bu aralar dandik kartlara bile fahiş fiyatlar istiyorlar cebinden fazla para çıkmasını istemiyorum.
Soruna gelecek olursak
i5 2500 Kullanıyorum bende aynı sayılır +8GB RAM
R7240 2 GB ile lov grafiklerde 60 FPS bandında oynuyorum sorunsuz.
İşlemci ve RAM'in güzel bütçen varsa RX 460 ekran kartını almanı tavsiye ediyorum 2.elde 500-600 liraya bulabilir
Gt220Ekran kartının modelini öğrenmemiz şart.
Windows'un arama çubuğuna Çalıştır yaz.
Çalıştır bölmesine ' dxdiag' yaz ve çıkan sekmenin üst bölmesinde Ekrana tikla ve orada ekrran kartinin modeli yazar bizimle paylasır mısın?
GT220Ekran kartı modelini söylemeniz gerekiyor. 1GB GT 710 da var 1GB GTX 750 de var. İşlemci ve RAM yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.