Fareyi oynatınca artan CPU kullanımı

Fury52

Megapat
Makaleler
3
Yer
Ordu/Fatsa
Daha fazla  
Son zamanlarda işlemcimin 1. çekirdeği mouse hareket ettirince %100 oluyor. Format attım temiz kurulum yaptım, mosue değiştirdim ama ne çare. Aşağıya da video bırakacağım. İzlerseniz daha net bir şekilde anlarsınız. Artık son çare sizsiniz yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş @Murat5038 @THE_MILLER

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar BIOS güncellemesi yapamıyorum, hata veriyor Gigabyte'ın @Bios uygulaması ile denedim hata verdi, Qflash ile denedim USB'yi görmedi, USB'den boot ettim bu sefer de loading operating system yazıyor.

Ekran kartı sürücü sürümü nedir? Ayrıca BIOS güncel mi?

Bir de mümkünse PS/2 fare ile dener misin? Ya da port değiştir.

Ekran kartı sürümü 17.6.2 ama son sürümü de yükledim belki AMD' den kaynaklı bir şeydir diye eski sürüme döndüm. Ayrıca BIOS sürümüm güncel değil güncelleme yapamıyorum hata veriyor.

@Bios Uygulamasında böyle bir hata veriyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bios Update başırılı bir şekilde gerçekleşti. Artık o eski mavi BIOS'tan kurtuldum,yerine çok güzel arayüzlü bir BIOS geldi. Umarım BIOS Update ile işlemci'min fare takılması da düzelmiştir.

Ekran Alıntısı.PNG
20170930_192726.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı