Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Sistemim i5 2400 CPU, AMD Radeon HD 5500, 4 GB RAM. En düşük ayarlarda oynatır mı?
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 Oynatır. Ama 40-50 fps civarlarında olur herhalde.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 Corion dedi: Oynatır. Ama 40-50 fps civarlarında olur herhalde. Genişletmek için tıkla... bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 fps sürekli oynanmıyordu
Corion dedi: Oynatır. Ama 40-50 fps civarlarında olur herhalde. Genişletmek için tıkla... bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 fps sürekli oynanmıyordu
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.243 Çözümler 86 2 Ağustos 2022 #4 Yiğitcore dedi: Bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 FPS sürekli oynanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Performans modunu açtın mı? RAM de yetersiz kalabilir.
Yiğitcore dedi: Bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 FPS sürekli oynanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Performans modunu açtın mı? RAM de yetersiz kalabilir.
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #5 Yiğitcore dedi: bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 fps sürekli oynanmıyordu Genişletmek için tıkla... En kötü 30 fps alman lazım. 0 fps olması garip. Video ayarlarını da değiştirmeyi dene istersen.
Yiğitcore dedi: bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 fps sürekli oynanmıyordu Genişletmek için tıkla... En kötü 30 fps alman lazım. 0 fps olması garip. Video ayarlarını da değiştirmeyi dene istersen.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 Corion dedi: En kötü 30 fps alman lazım. 0 fps olması garip. Video ayarlarını da değiştirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... herşeyi denedim ama oynanmıyordu bende anlamadım hala neden parlaklığı bile değiştirdim Hououin Kyouma dedi: Performans modunu açtın mı? RAM de yetersiz kalabilir. Genişletmek için tıkla... Açık ram takviyesi oynatır mı acaba?
Corion dedi: En kötü 30 fps alman lazım. 0 fps olması garip. Video ayarlarını da değiştirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... herşeyi denedim ama oynanmıyordu bende anlamadım hala neden parlaklığı bile değiştirdim Hououin Kyouma dedi: Performans modunu açtın mı? RAM de yetersiz kalabilir. Genişletmek için tıkla... Açık ram takviyesi oynatır mı acaba?
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #7 Yiğitcore dedi: herşeyi denedim ama oynanmıyordu bende anlamadım hala neden parlaklığı bile değiştirdim Genişletmek için tıkla... Çözünürlük ayarlarıyla oynadın mı?
Yiğitcore dedi: herşeyi denedim ama oynanmıyordu bende anlamadım hala neden parlaklığı bile değiştirdim Genişletmek için tıkla... Çözünürlük ayarlarıyla oynadın mı?
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #8 Corion dedi: Çözünürlük ayarlarıyla oynadın mı? Genişletmek için tıkla... evet en kötü ayarlara da getirdim ama acaba bilgisayarın win 11 olmasından mı kaynaklanıyor?
Corion dedi: Çözünürlük ayarlarıyla oynadın mı? Genişletmek için tıkla... evet en kötü ayarlara da getirdim ama acaba bilgisayarın win 11 olmasından mı kaynaklanıyor?
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #9 Yiğitcore dedi: evet en kötü ayarlara da getirdim ama acaba bilgisayarın win 11 olmasından mı kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 11'de en fazla 3 fps falan kaybedersin.
Yiğitcore dedi: evet en kötü ayarlara da getirdim ama acaba bilgisayarın win 11 olmasından mı kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla... Windows 11'de en fazla 3 fps falan kaybedersin.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #10 Corion dedi: Windows 11'de en fazla 3 fps falan kaybedersin. Genişletmek için tıkla... bende anlamadım niye oynatmıyor bir önerin var mı?
Corion dedi: Windows 11'de en fazla 3 fps falan kaybedersin. Genişletmek için tıkla... bende anlamadım niye oynatmıyor bir önerin var mı?