bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 fps sürekli oynanmıyorduOynatır. Ama 40-50 fps civarlarında olur herhalde.
Bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 FPS sürekli oynanmıyordu.
En kötü 30 fps alman lazım. 0 fps olması garip. Video ayarlarını da değiştirmeyi dene istersen.bende öyle düşünüyordum ama yükleyice acaba ayarları mı pek düşüremedim 0 fps sürekli oynanmıyordu
herşeyi denedim ama oynanmıyordu bende anlamadım hala neden parlaklığı bile değiştirdimEn kötü 30 fps alman lazım. 0 fps olması garip. Video ayarlarını da değiştirmeyi dene istersen.
Açık ram takviyesi oynatır mı acaba?Performans modunu açtın mı? RAM de yetersiz kalabilir.
Çözünürlük ayarlarıyla oynadın mı?herşeyi denedim ama oynanmıyordu bende anlamadım hala neden parlaklığı bile değiştirdim
evet en kötü ayarlara da getirdim ama acaba bilgisayarın win 11 olmasından mı kaynaklanıyor?Çözünürlük ayarlarıyla oynadın mı?
Windows 11'de en fazla 3 fps falan kaybedersin.evet en kötü ayarlara da getirdim ama acaba bilgisayarın win 11 olmasından mı kaynaklanıyor?
bende anlamadım niye oynatmıyor bir önerin var mı?Windows 11'de en fazla 3 fps falan kaybedersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.