i5 2400 Sistem için GPU ve anakart önerisi

Pa22ion

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim;
i5 2400.
HD6670,
300W PSU.
Pegatron anakart.

Önerebileceğiniz ekran kartı ve anakart var mıdır, şimdiden teşekkürler. İşlemci biraz daha idare eder. Şimdilik ekran kartı ve anakart önerirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın tam modeli nedir? Bütçen var ise belirtebilir misin?
tam modelini bilmiyorum ama şuanki işlemciyi kullanabileceğim bi anakart gerekiyor. 1155pin sanırım. bütçe 1000-1500 arası. gtx750ti civarı bi ekran kartı almayı düşünüyorum şuanki anakart desteklemez gibime geliyor o yüzden.

Niye anakart istiyorsunuz? Elinizde yoksa tabi, önerelim. Ayrıca, yeni ekran kartı için bütçeniz nedir?
gtx750 ti civarı bi ekran kartı alıcam ama şuanki anakart desteklemez sanırım o yüzden anakart bakıyorum ekran kartı için bütçe de sorun yok ama şuanki işlemciyle darboğaz olmasın yeterli benim için.

tam modelini bilmiyorum ama şuanki işlemciyi kullanabileceğim bi anakart gerekiyor. 1155pin sanırım. bütçe 1000-1500 arası. gtx750ti civarı bi ekran kartı almayı düşünüyorum şuanki anakart desteklemez gibime geliyor o yüzden.

gtx750 ti civarı bi ekran kartı alıcam ama şuanki anakart desteklemez sanırım o yüzden anakart bakıyorum ekran kartı için bütçe de sorun yok ama şuanki işlemciyle darboğaz olmasın yeterli benim için.
Anakartın öyle bir eksikliği olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı