i5 2400 sistem siyah ekran sorunu

BarisGrln

Decapat
Merhaba PC arızalanmıştı tamire gitti geri geldi. Tamirci GPU'yu değiştirdiğini söyledi. PC'yi açtım siyah ekran ekran veriyor düzelmiyordu. Kapatıp açmak gerekiyordu . Daha sonra sürücüyü yükledim ve stress test yapıyordum kapandı geri açılmadı. Sıcaklıklar 65 derecedeydi. Sorun nedir ?

GPU: GTS 250.
CPU: i5 2400.
RAM: 6 GB RAM.

Bu eski PC'nin garantisi olduğunu sanmam.

Haklısın hocam.

Merhaba PC arızalanmıştı tamire gitti geri geldi. Tamirci GPU'yu değiştirdiğini söyledi. PC'yi açtım siyah ekran ekran veriyor düzelmiyordu. Kapatıp açmak gerekiyordu. Daha sonra sürücüyü yükledim ve stress test yapıyordum kapandı geri açılmadı. Sıcaklıklar 65 derecedeydi. Sorun nedir?

GPU: GTS 250.
CPU: i5 2400.
RAM: 6 GB RAM.

Bu arada günahını almak istemem ama genellikle mahalle bilgisayarcıları kurnaz oluyor biraz.
Hocam tekrar gidin bilgisayarcıya aklınıza takılan soruları sorun.
Bozuk olan GPU'yu başka bilgisayarda denedin mi ki değiştirdin
Şu an bilgisayarım açılmıyor ne taktığını söyle.
Bu şekilde sorular sorun hocam.

Sorun işlemcide olmuş olabilir çünkü seninki Intel işlemcin var onun içinde HD grapichs var yani dahili ekran kartı o yüzden işlemciyi kontrol et.
Ekran kartı bozulursa PC Intel HD Graphics kullanır o yüzden PC'nin sorunu bence işlemcisi.
pcde tık yok eğer cpu kaynaklı olsaydı çalışır ama yanıt vermezdi. Sorun bence gpu çünkü kablo ekran kartına takılı ancak anakarta takarsam görüntü vermesi lazım . Ama hiç cevap vermiyor çünkü ek gpu takılı. Muhtemelen gpuda kısa devre var. Ama emın degılım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı