i5 2400 Sistem Windows 10 kaldırır mı?

En fazla iki tane takılıyormuş. SSD de 100 GB yer olur oyunlar 100 GB'dan fazla değilse önce HDD'den SSD'ye, sonra SSD'den 500 HDD'ye şeklinde olabilir.🙂
Hocam ben şimdi netten SSD siparişi versem 1 haftaya gelir. Ama 500 GB'lik HDD yarın geliyor zaten. Şimdi ben direk yarın gelecek HDD'yi takıp ona atarım oyunları. Birde evde ki Flash'a da Windows 10'u atarım. SSD gelince de eski HDD'yi çıkarıp yeni SSD'yi takıp Windows 10'u kurarım. Biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır umaım.

Hocam ben şimdi netten SSD siparişi versem 1 haftaya gelir. Ama 500 GB'lik HDD yarın geliyor zaten. Şimdi ben direk yarın gelecek HDD'yi takıp ona atarım oyunları. Birde evde ki Flash'a da Windows 10'u atarım. SSD gelince de eski HDD'yi çıkarıp yeni SSD'yi takıp Windows 10'u kurarım. Biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır umaım.
Bu şekilde daha kolay olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı