- Makaleler
- 5
Oynamak istediğiniz oyunlar nedir?
Oynamak istediğiniz oyunlar nedir?
O oyunları şu anki sisteminizle en düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. En düşükte 2 GB VRAM'in hepsini kullanacağını sanmıyorum.
Aslına bakarsanız almayı çok istiyorum mevcut ekran kartımıda Letgo'da satıyorum hem. YouTube'da GTX 1650+i5 2400 Game test videoları var onları izledim ancak yoğun darboğaz yaşatıyormuş gibi gözükmedi.
2 GB'lik bir kart olduğundan istediğim birkaç oyunu oynayamıyorum oysa kartı o oyunları oynamak için almıştım. Durum böyle olunca yeni ekran kartı almak istedim.
[/QUOTE]Ben R5 2600 ile GTX 1650 kullanıyorum ben toplarken çoğu kişi darboğaz yapar, o işlemciye 1650 mi aldın, çöp kart, RX570 varken nasıl böyle bir hata yaptın falan dediler ben sonra kimseyi aldırış etmedim kendim araştırdım videolar izledim ve olur bu dedim ve aldım memnunum. Yani son karar kendinin.
Dark Souls 3'ü bilmiyorum onu yazmamışsınız. O işlemciye RX 550 üstü bir kart takmak mantıklı değil. 4 GB VRAM ile sorunun düzeleceğini düşünüyorsanız RX 550 4 GB olan modelini alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.