i5 2400 sisteme macOS kurulur mu?

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Arkadaşımın bilgisayarına kurmayı deneyeceğiz. Ekran kartı NVIDIA 9600GT, desteklemediğini biliyorum ama işlemci içindeki HD 2000 destekler mi? Desteklerse en fazla hangi sürüm kurulur?

Arkadaşımın bilgisayarına kurmayı deneyeceğiz. Ekran kartı NVIDIA 9600GT, desteklemediğini biliyorum ama işlemci içindeki HD 2000 destekler mi? Desteklerse en fazla hangi sürüm kurulur?
Çalışabilir fakat araştırdığıma göre stabilitesi düşük olacaktır. El Capitan denenebilir.

9600GT'yi Legacy Video Patch ile Catalina'da kullanmayı deneyebilirsin. Yalnız Catalina sürümünün 10.15 üstü olması gerekiyor, ona göre ayarlayın.
HD 2000 ile de maksimum High Sierra olabilir.

HD 2000 tam olarak desteklenmiyor. QE/CI olmadan grafik hızlandırması çalışıyor ancak bu sadece günlük kullanımda yeterli oluyor. Oyun gibi şeylerde bu sorun çıkartıyor. Zaten Dortania kendi rehberinde de bunu belirtmişti. OCLP'nin (OpenCore Legacy Patcher) yanlış bilmiyorsam 9600 GT için desteği vardı ve bu sebeple Monterey'e kadar kurulabiliyor. Tabii chris1111'in yapmış olduğu Legacy Video Patch'de bir seçenek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı