i5-2400 Sisteme Windows 8.1'in hangi sürümü kurulmalı?

birde monitör almıstım 75hz suan max 60hz görüküyo hdmi vga dönüştürücü var ondan kaynaklı olabilirmi.
Windows 8.1 Single Language 👍

Önemli not: AMD Windows 8.1 için ekran kartı sürücü desteğini kesmiş bulunmakta.
biliyorm aslında o yüzden 8.1 kullanmak istemiyorum aslında windows10 da skntı çıkarır diye geçemiyorum arada kaldım.
 
Son düzenleme:
8.1 en güzeli şu an da emin ol. Windows 10'un en hafif sürümünü bile kursan çok RAM kullanıyor boşta. Benim de şu an sistemimde 8.1 SL kurulu boşta 1GB bile zor kullanıyor yer yer 700 MB'a bile düşüyor. Bence sıfırdan format atın sistemi bozmuş olabilirsiniz. Windows 8.1 öyle kasacak bir sistem değil. Windows 7'ye hala destek veriyorlar 8.1'e vermiyorlar AMD ne içiyorsa artık. Ama bazı kişilerden biliyorum Windows 7 sürücüleri 8.1'de kurulabiliyormuş. Daha da hafif isterim dersen Bing ile Windows 8.1 sürümü var onu kurabilirsin. Embedded industry Pro var ama pek önermem bazı programlarda licprotector hatası veriyor. Son olarak şunu da diyeyim cevapları okudum ama Home sürümü falan yok 8.1'in.
 
Zaten normal de win7 nin amd driverini yüklüyorum fakt en yüksek 19.12.1 sürümünü kurabiliyorum amd nin bu arada win7 kurunca PC açılmıyor o yüzden bulaşmıyorum win7 ye.
 
Bilmiyorum RAM kullanımı falan eskiye göre arttı virüs taraması falan yaptım bir sorun yok FPS düşmesi falan yemeye başladım 1 haftadır.

Kanka bende de oluyor .yakında yüklediğin oyunları, programları vb. kaldır düzelir. Düzelmezse Defender'la tarattır virüsleri temizle eğer yine düzelmezse format atarsın.
 
Bu ara forumda i5 2400 Kullanıcısı arttı galiba 10 LTSC veya ReviOS önerimdir bu arada imkanınız var ise SSD geçin çok fark oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı