i5 2400 ve 1050 Ti darboğaz yapar mı?

Ne oynayacaksınız?

İşin aslı iyi PC alacağım ama bütçem yetmiyor idarelik bu PC'ye 2-3 bin harcayıp 1-2 ay sonra 10-12 k bütçeye PC almak Metin2 Valorant Zula wicther olabilir LoL.

H61 çipsette kalacaksanız i5 3570 yerine i7 3770'e yönelin, en azından yükseltme yaptığınıza değsin. O kadar bütçeniz yok ise i5-2400'de kalmanızı tavsiye ederim. 1050 Ti ile kullanılabilir, darboğazın sizi rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum. Rahatsızlık duyarsanız o zaman işlemci değiştirme kararı verirsiniz. Darboğaz yapmasın diye 1050ti'dan 750ti'a düşmek mantıksız olur.
Henüz almadım 750ti veya 1050 düşünüyorum ayrıca R7 350 de var bilmiyorum

İşin aslı iyi PC alacağım ama bütçem yetmiyor idarelik bu PC'ye 2-3 bin harcayıp 1-2 ay sonra 10-12 k bütçeye PC almak Metin2 Valorant Zula wicther olabilir LoL.

Henüz almadım 750ti veya 1050 düşünüyorum ayrıca R7 350 de var bilmiyorum
1050Ti'i alın dediklerinizi rahatlık ile oynatabilir, idare edebilir kısacası.

1050 Ti'i alın dediklerinizi rahatlık ile oynatabilir, idare edebilir kısacası.

Anladım teşekkürler peki şeyi sorabilir miyim R5 5600G APU sistem var ince hesapta APU alsam 7K ya bu dediklerimi oynatır mı? İleride de ekran kartı takarım tamamdır mantıklı olmaz mı?

Anladım teşekkürler peki şeyi sorabilir miyim R5 5600G APU sistem var ince hesapta APU alsam 7K ya bu dediklerimi oynatır mı? İleride de ekran kartı takarım tamamdır mantıklı olmaz mı?
Neden olmasın? Daha mantıklı bir seçim fakat R5 5600g ile bazı oyunlarda şuanlık zorluk çekersiniz ekran kartını aldıktan sonra daha iyi olur.

Çok daha mantıklı, saydığınız oyunlardan sadece Witcher biraz zorlayabilir, ama onu da en azından oynanabilir seviyede açar diye düşünüyorum. İlerleyen zamanda bir ekran kartı takar kullanırsınız. Yalnız almadan önce bir konu açın, 5600G ile o sisteme nazaran daha iyi bir sistem kurulur diye düşünüyorum.

Teşekkürler
Çok daha mantıklı, saydığınız oyunlardan sadece Witcher biraz zorlayabilir, ama onu da en azından oynanabilir seviyede açar diye düşünüyorum. İlerleyen zamanda bir ekran kartı takar kullanırsınız. Yalnız almadan önce bir konu açın, 5600G ile o sisteme nazaran daha iyi bir sistem kurulur diye düşünüyorum.

Teşekkürler
Neden olmasın? Daha mantıklı bir seçim fakat R5 5600g ile bazı oyunlarda şuanlık zorluk çekersiniz ekran kartını aldıktan sonra daha iyi olur.

Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı