i5 2400 ve GT 430 sistem The Forest açar mı?

Doğru diyorsunuz, bir de bu adamın sistemi daha iyi.

Kardeşim yazdığımı okur musun? Bu forumdakiler 14-15 yaşlarında olmasa Technopat Sosyal çok iyi bir forum ama hep 14-15 yaş kaynıyor arkadaş.

Ne alakası var? (sadece ekran kartı değil 2 GB DDR2 RAM ile bu FPS'yi alamazsın)

Kardeşim yazdığımı okur musun? Bu forumdakiler 14-15 yaşlarında olmasa Technopat Sosyal çok iyi bir forum ama hep 14-15 yaş kaynıyor arkadaş.

Ben yazarken siz yazmışsınız.

Peki sürümü falan önemli değil, GT 430'un iyi hali var dediniz. GPU-Z fotoğrafını atar mısınız?

Şu anki bilgisayarım farklı bahsettiğim GT 430 kartı yeni eskisi hiçbirbilgisayarda takılı değil. Ama cidden yalan söylemiyorum bahsettiğim nedenlerden farklı da olabilir bu overclockda yapmadım dediğim değerler cidden doğru.

Gt 430 128 bit 1024 mb ddr3 arkadaşlar sparkle marka

GT 730, i5 10400F, 16 GB RAM sistem ile en fazla 30 FPS gördüm. Yavaş salla istersen. O sistem ile maksimum 20 FPS alır o da gökyüzüne baktığı zaman.

GT 730, i5 10400F, 16 GB RAM sistem ile en fazla 30 FPS gördüm. Yavaş salla istersen. O sistem ile maksimum 20 FPS alır o da gökyüzüne baktığı zaman.

1. si GT 730 GT 430'dan oyun konusunda daha düşük performans veren bir kart. Senin ekran kartın çok kötü bir kart yani oyun bilgisayarı değil. 8K video aç izlersin ama oyun PC'si değil seninki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…