i5 2400 ve GT 430 sistem The Forest açar mı?

GT 430 ile o oyunda 40 FPS rüyanda alamazsın. Al bak, 720p Ultra Low ayarlarda 20 FPS bile görmüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru diyorsunuz, bir de bu adamın sistemi daha iyi.

GT 430 ile o oyunda 40 FPS rüyanda alamazsın. Al bak, 720p Ultra Low ayarlarda 20 FPS bile görmüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim yazdığımı okur musun? Bu forumdakiler 14-15 yaşlarında olmasa Technopat Sosyal çok iyi bir forum ama hep 14-15 yaş kaynıyor arkadaş.

Kardeşim bakın yalan söylemiyorum. Mesela GT 730 ekran kartı GT 430'dan düçlü zannediliyor halbuki oyun performansı olarak GT 430 çok daha iyi. GT 430'un iyi olanı var kötü olanı var eğer eski nesilinden kötü olanından varsa kardeşteki en fazlamin ayarlarda 25 FPS görür. Ama güçlü olanını alırsa iş değişir GT 430 bu yönüyle çok garip bir karttır.

Ne alakası var? (sadece ekran kartı değil 2 GB DDR2 RAM ile bu FPS'yi alamazsın)

Kardeşim yazdığımı okur musun? Bu forumdakiler 14-15 yaşlarında olmasa Technopat Sosyal çok iyi bir forum ama hep 14-15 yaş kaynıyor arkadaş.

Ben yazarken siz yazmışsınız.

Peki sürümü falan önemli değil, GT 430'un iyi hali var dediniz. GPU-Z fotoğrafını atar mısınız?

Şu anki bilgisayarım farklı bahsettiğim GT 430 kartı yeni eskisi hiçbirbilgisayarda takılı değil. Ama cidden yalan söylemiyorum bahsettiğim nedenlerden farklı da olabilir bu overclockda yapmadım dediğim değerler cidden doğru.

Şu anki bilgisayarım farklı bahsettiğim GT 430 kartı yeni eskisi hiçbirbilgisayarda takılı değil. Ama cidden yalan söylemiyorum bahsettiğim nedenlerden farklı da olabilir bu overclockda yapmadım dediğim değerler cidden doğru.
GT 730, i5 10400F, 16 GB RAM sistem ile en fazla 30 FPS gördüm. Yavaş salla istersen. O sistem ile maksimum 20 FPS alır o da gökyüzüne baktığı zaman.

GT 730, i5 10400F, 16 GB RAM sistem ile en fazla 30 FPS gördüm. Yavaş salla istersen. O sistem ile maksimum 20 FPS alır o da gökyüzüne baktığı zaman.

1. si GT 730 GT 430'dan oyun konusunda daha düşük performans veren bir kart. Senin ekran kartın çok kötü bir kart yani oyun bilgisayarı değil. 8K video aç izlersin ama oyun PC'si değil seninki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı