EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 19 Ağustos 2021 #21 Almayın hocam iyi performans vermez.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #22 Davut SilerHan dedi: Bu kadar düşük bir şeyi planlamamın elbette mantıklı bir sebebi var. Bakıyorum ki babam i7 vesaire toplayamayacak ben de büyüyene kadar yazdığım gibi bir sistem ile idare etmeyi düşünüyorum alırsa. Genişletmek için tıkla... GT 710 ile bırak büyüyene kadar 2 sene daha idare edemezsin. Bunun yerine APU bir sistem topla daha sonra bir ekran kartı ekleyip yoluna bakarsın.
Davut SilerHan dedi: Bu kadar düşük bir şeyi planlamamın elbette mantıklı bir sebebi var. Bakıyorum ki babam i7 vesaire toplayamayacak ben de büyüyene kadar yazdığım gibi bir sistem ile idare etmeyi düşünüyorum alırsa. Genişletmek için tıkla... GT 710 ile bırak büyüyene kadar 2 sene daha idare edemezsin. Bunun yerine APU bir sistem topla daha sonra bir ekran kartı ekleyip yoluna bakarsın.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #23 ardacn60 dedi: DDR3 3200MHz var mı? Varsa TR'de nasıl bulacak hocam. Genişletmek için tıkla... picl raknhocam dedi: Orası da doğru, konuda öyle yazıyor diye dedim . Genişletmek için tıkla... picl raknhocam dedi: Amacı olmaz ki. Zaten 2666 bile desteklemiyor olabilir. DDR4 desteklediğinden bile emin değilim. Frekansına ellemeyip 8x2 yapmaya bakın. Genişletmek için tıkla... Ben her 2 ram de aynı özelliklere sahip olmak üzere seçtim. EREN SATAR dedi: Almayın hocam iyi performans vermez. Genişletmek için tıkla... Zaten büyüyene kadar idare edebileceğim bir sistem yükseltmesi yapmaya çalışıyorum.
ardacn60 dedi: DDR3 3200MHz var mı? Varsa TR'de nasıl bulacak hocam. Genişletmek için tıkla... picl raknhocam dedi: Orası da doğru, konuda öyle yazıyor diye dedim . Genişletmek için tıkla... picl raknhocam dedi: Amacı olmaz ki. Zaten 2666 bile desteklemiyor olabilir. DDR4 desteklediğinden bile emin değilim. Frekansına ellemeyip 8x2 yapmaya bakın. Genişletmek için tıkla... Ben her 2 ram de aynı özelliklere sahip olmak üzere seçtim. EREN SATAR dedi: Almayın hocam iyi performans vermez. Genişletmek için tıkla... Zaten büyüyene kadar idare edebileceğim bir sistem yükseltmesi yapmaya çalışıyorum.
Morcivert.exe Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 19 Ağustos 2021 #24 Ben de GT 730 mağduruyum inanın arada çok fark yok ekran kartı ve işlemcinizi 350 lirayı göze alarak geliştirirseniz sistem yeterli olacaktır.
Ben de GT 730 mağduruyum inanın arada çok fark yok ekran kartı ve işlemcinizi 350 lirayı göze alarak geliştirirseniz sistem yeterli olacaktır.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #25 Blondie dedi: GT 710 ile bırak büyüyene kadar 2 sene daha idare edemezsin. Bunun yerine APU bir sistem topla daha sonra bir ekran kartı ekleyip yoluna bakarsın. Genişletmek için tıkla... Toplama değil yükseltme olacak daha doğrusu. Hem yeni nesil oyunlara pek tenezzülüm yok bu sistem minecraft'ta roblox'ta falan rahatlatabilir bence.
Blondie dedi: GT 710 ile bırak büyüyene kadar 2 sene daha idare edemezsin. Bunun yerine APU bir sistem topla daha sonra bir ekran kartı ekleyip yoluna bakarsın. Genişletmek için tıkla... Toplama değil yükseltme olacak daha doğrusu. Hem yeni nesil oyunlara pek tenezzülüm yok bu sistem minecraft'ta roblox'ta falan rahatlatabilir bence.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.771 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #26 Davut SilerHan dedi: Ben her 2 ram de aynı özelliklere sahip olmak üzere seçtim. Zaten büyüyene kadar idare edebileceğim bir sistem yükseltmesi yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Belirli bir bütçe verin, arkadaşlar güzel bir sistem toplayacaktır. İkinci el alıp almak istemediğinizi belirtirseniz güzel olur.
Davut SilerHan dedi: Ben her 2 ram de aynı özelliklere sahip olmak üzere seçtim. Zaten büyüyene kadar idare edebileceğim bir sistem yükseltmesi yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Belirli bir bütçe verin, arkadaşlar güzel bir sistem toplayacaktır. İkinci el alıp almak istemediğinizi belirtirseniz güzel olur.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.749 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #27 Davut SilerHan dedi: Zaten büyüyene kadar idare edebileceğim bir sistem yükseltmesi yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Net bir bütçe verirseniz arkadaşlar daha rahat yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltme yapacaksanız o sisteme dediğiniz RAM'leri zaten takamazsınız.
Davut SilerHan dedi: Zaten büyüyene kadar idare edebileceğim bir sistem yükseltmesi yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Net bir bütçe verirseniz arkadaşlar daha rahat yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltme yapacaksanız o sisteme dediğiniz RAM'leri zaten takamazsınız.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #28 @Davut SilerHan hocam toplama mı yoksa Turbox mu?
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #29 Davut SilerHan dedi: Toplama değil yükseltme olacak daha doğrusu. Hem yeni nesil oyunlara pek tenezzülüm yok bu sistem minecraft'ta roblox'ta falan rahatlatabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartı alınmaz oyun için. Sonradan pişman olma yani.
Davut SilerHan dedi: Toplama değil yükseltme olacak daha doğrusu. Hem yeni nesil oyunlara pek tenezzülüm yok bu sistem minecraft'ta roblox'ta falan rahatlatabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartı alınmaz oyun için. Sonradan pişman olma yani.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #30 picl raknhocam dedi: Belirli bir bütçe verin, arkadaşlar güzel bir sistem toplayacaktır. İkinci el alıp almak istemediğinizi belirtirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... ismetcelal33 dedi: Net bir bütçe verirseniz arkadaşlar daha rahat yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltme yapacaksanız o sisteme dediğiniz RAM'leri zaten takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Söylemekte geciktim, toplama değil yükseltme olacak. Alacaklarım hem anakartıma uyumlu olsun hem de babam zorlanmasın diye yaptığım seçimler. HaWlI KuLlANIcI dedi: @Davut SilerHan hocam toplama mı yoksa Turbox mu? Genişletmek için tıkla... Geciktim işte söylemekte toplama değil yükseltme.
picl raknhocam dedi: Belirli bir bütçe verin, arkadaşlar güzel bir sistem toplayacaktır. İkinci el alıp almak istemediğinizi belirtirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... ismetcelal33 dedi: Net bir bütçe verirseniz arkadaşlar daha rahat yardımcı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yükseltme yapacaksanız o sisteme dediğiniz RAM'leri zaten takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Söylemekte geciktim, toplama değil yükseltme olacak. Alacaklarım hem anakartıma uyumlu olsun hem de babam zorlanmasın diye yaptığım seçimler. HaWlI KuLlANIcI dedi: @Davut SilerHan hocam toplama mı yoksa Turbox mu? Genişletmek için tıkla... Geciktim işte söylemekte toplama değil yükseltme.