i5 2400 ve R7 370 ile HOI4 düşük FPS

Eyvallah. Bir şey daha soracağım ara ara canım sıkılıyor tavsiye ettiğiniz bir ülke var mı? Veya farklı bir yolu.
Yani ben de bu aralar hiç oynamıyorum yapacak bir şey bulamadığımdan, ama oyun süremin yarısını başarım kasarak yaptım. Deneyebilirsiniz, kendi stratejinizi belirlemek, duruma göre farklı hamleler yapmak, en sonunda da başarmak baya güzel hissettiriyor. Ya da detaylı ve zor modlar öğrenebilirsiniz. Ayrıca donanma ülkesi de oynayabilirsiniz, öğrenince çok eğlenceli oluyor. USA, Japonya falan.

Yani ben de bu aralar hiç oynamıyorum yapacak bir şey bulamadığımdan, ama oyun süremin yarısını başarım kasarak yaptım. Deneyebilirsiniz, kendi stratejinizi belirlemek, duruma göre farklı hamleler yapmak, en sonunda da başarmak bayağı güzel hissettiriyor. Ya da detaylı ve zor modlar öğrenebilirsiniz. Ayrıca donanma ülkesi de oynayabilirsiniz, öğrenince çok eğlenceli oluyor. Usa, Japonya falan.

Başarım kazanmaya çalışayım diyorum.

Mesela Fransa'nın başına Napolyon'u getirip Sovyet'i işgal etme başarımı bayağı zevkliydi yapması. 1 gün boyunca uğraşmıştım Alman'a karşı savunabilmek için.

Sıkıntı şu Iron Man'da yapman zorunlu olduğun için kaydedip devam edemiyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı