i5 2400 ve RX 460 sistem nasıldır?

sezginex

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, kuzenim bilgisayar alacak. Bana bu sistemi attı güzel mi diye. Benim de bu fiyatlarda pek fikrim olmadığı için bir araştırayım dedim. Pek makul şeyler bulamadım. Acaba bu sistemi alsam üstüne RX460 taksam uygun olur mu sizce? Veya bu fiyatı geçmeyecek şekilde sistem önerisi yapabilir misiniz? Parçaların Çin'den gelmesini bekleyebilecek vaktim yok. O yüzden tüm parçalar buradan olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
internete yaz rx 460 game test yaz ordan bakarsın oyunlarda kaç fps aldığını
rx 460ın prformansını sormuyorum yanlış anlamışsınız. Bu sistemle uyumunu ve daha uyguna daha iyi bir sistem toplanıp toplanamayacağını soruyorum.
Garanti süresi 3 ay diyor bence uzak durun.
2. el bilgisayara ne kadar garanti vermeleri gerekiyor?

Şahsen o sistem ölü yatırım gibi geliyor. Allah bilir yanında gelen 320 GB HDD'de ömrünün son zamanlarını yaşıyordur. Tavsiyem 2. el G4560, H110 serisi bir anakart, RX 460 ve ya GT 1030'lu bir sistem toplaman olur. RAM olarak da ilk etap da 4 GB yaparsın, ileride bir 4 daha ekleyerek 8'e çıkartırsın. Maliyet olarak evet 1800 TL civarı falan tutar ama en azından verdiğin paraya değecek bir sistem olur.

Yinede senin kararın tabi. Eski nesil bir işlemci olduğu için performansı nasıldır bilmiyorum. Ama buradaki videolara bakarak RX 460 ve G4560'ın performansı bakabilirsin.

Şahsen o sistem ölü yatırım gibi geliyor. Allah bilir yanında gelen 320 GB HDD'de ömrünün son zamanlarını yaşıyordur. Tavsiyem 2. el G4560, H110 serisi bir anakart, RX 460 ve ya GT 1030'lu bir sistem toplaman olur. RAM olarak da ilk etap da 4 GB yaparsın, ileride bir 4 daha ekleyerek 8'e çıkartırsın. Maliyet olarak evet 1800 TL civarı falan tutar ama en azından verdiğin paraya değecek bir sistem olur.

Yinede senin kararın tabi. Eski nesil bir işlemci olduğu için performansı nasıldır bilmiyorum. Ama buradaki videolara bakarak RX 460 ve G4560'ın performansı bakabilirsin.
1800 TL çok fazla hocam o ayrı bir yana G4560 ve bu işlemci performans olarak pek farklı değil hatta bu i5 daha güçlü gözüküyor tesstte. İşlemcisi eski diye performansından şikayet eden görmedim. Atombilişimi daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama benim duyduğum kadarıyla büyük bir yer kazıklama amacı güdeceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı