hm forumda bi yerde bulabilirmiyim? birde formattan sonra bilgilendirme yaparmısınz herşey stabil çalışmaya devam ediyormu forumda konulara bakıyorumda çok sikayet var tereddütte kaldım.
Senin HDD 7200 RPM hıza sahip ama ben de 1TB 7200 RPM hızında HDD'ye sahibim böyle bir sorun yaşamıyorum işlemcim de seninkinden düşük. Fakat ben UEFI Windows 10 kullanıyorum.
bende UEFI kullanıyorum ram kullanımı çok oluyor bilgisayarda lol oynarken felan mesale ram kullanımı 75 en az bugünde 93 e kadar çıktıgını gördüm win10 1903 kullanıyorum bazen çok stabil çalsıyor bazen ise çok yavas oluyor bilgisayar anlam veremiyorum.
Senin HDD 7200 RPM hıza sahip ama ben de 1TB 7200 RPM hızında HDD'ye sahibim böyle bir sorun yaşamıyorum işlemcim de seninkinden düşük. Fakat ben UEFI Windows 10 kullanıyorum genelde bilgisayar birseyler yüklerken felan daha çok yavaslıyor.
RAM miktarı günümüzde en az 8 GB olmalı. Eğer yükseltme ile 1903 sürümüne geçtiysen ondan da yavaşlama olabilir bence 1903 versiyonunu UEFI olarak temiz kurulum yap.
hm forumda bi yerde bulabilirmiyim? birde formattan sonra bilgilendirme yaparmısınz herşey stabil çalışmaya devam ediyormu forumda konulara bakıyorumda çok sikayet var tereddütte kaldım.
Ram miktarı günümüzde en az 8 GB olmalı. Eğer yükseltme ile 1903 sürümüne geçtiysen ondan da yavaşlama olabilir bence 1903 versiyonunu UEFI olarak temiz kurulum yap.
1-2 haftadır kullanıyorum 1903 sürümünü zaten temiz UEFI kurulum yaparak geçmiştim son 1-2 gündürde fps sıkıntısı yasıyorum fps drop giriyor lol de felan.