i5 2400 ve RX 460 sistemde Windows 7'ye düşülmeli mi?

bende UEFI kullanıyorum ram kullanımı çok oluyor bilgisayarda lol oynarken felan mesale ram kullanımı 75 en az bugünde 93 e kadar çıktıgını gördüm win10 1903 kullanıyorum bazen çok stabil çalsıyor bazen ise çok yavas oluyor bilgisayar anlam veremiyorum.
Senin HDD 7200 RPM hıza sahip ama ben de 1TB 7200 RPM hızında HDD'ye sahibim böyle bir sorun yaşamıyorum işlemcim de seninkinden düşük. Fakat ben UEFI Windows 10 kullanıyorum genelde bilgisayar birseyler yüklerken felan daha çok yavaslıyor.

hm forumda bi yerde bulabilirmiyim? birde formattan sonra bilgilendirme yaparmısınz herşey stabil çalışmaya devam ediyormu forumda konulara bakıyorumda çok sikayet var tereddütte kaldım.
Çok dert etmeyin, driverları kurduktan sonra pek sıkıntı çekmezsiniz. Sadece ethernet driverları yüklü gelmiyor elle yüklemeniz gerek.

Bütün bileşen sürücülerin güncel mi peki? Bir de işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları ne durumda?
ekran kartı güncel dün kontrol ettim ama diğerlerini bilmiyorum
kasanın pek hava akış yolu iyi değil birde tek fan var

ekran kartı boştayken 29 derece işlemci 32 derece felan
loldeyken 35-52 derece felan işlemci sıcaklıgı 60 felan
Bütün bileşen sürücülerin güncel mi peki? Bir de işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları ne durumda?
chell modunu acınca sıcaklık 40 a felan düsüyorda ozamanda fps baya düsüyor o yüzden açmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı