Evet sorun olur. Çipe zarar verebilir. Stok hızda bu derecede olması için işlemci çıktığından beri termal macun değişmemeniz ve hala stok fan kullanmanız lazım. Acil macun yenileyin ve sogutucu alın.
Soğutucu stock fanı aynı macun sürdüm.Yanlız takarken tırnağını kırdım plastik yerin ama 2 tanesi hala tutuyor.Sallanmıyorda sağlıklı soğuttuğunu düşünüyorum.İlk başta macunu çok sürmüştüm ama şimdi film gibi çektim.
I5 2400 için soğutucu almaya ne gerek var? Stock soğutucu gayet iyi. Yapılacakları yapmışsın macun değiştirip ince tabaka halinde süreceksin hala sorun devam ediyorsa ya tırnağı kırdığın için ya da sensör hatası.
Bana sensör hatası gibi geliyor.Neden derseniz oyunda herhangi bir kasma donma yok.PUBG ayrıca minimum bile karşılamıyobu işlemci ama kasmadan donmadan oynayabiliyorum ve hiç kendini kapatmadı sistemim.
Bana sensör hatası gibi geliyor.Neden derseniz oyunda herhangi bir kasma donma yok.PUBG ayrıca minimum bile karşılamıyobu işlemci ama kasmadan donmadan oynayabiliyorum ve hiç kendini kapatmadı sistemim.