i5-2400 Yükte 99 Dereceye Ulaşıyor

ElBandolero

Kilopat
İşlemci sıcaklığı oyunlara girdiğim anda 95+ derecelerde. Sizce uzun süre kullanımda vb. durumlarda bu sorun çıkarır mı?

Ne demek ne gerek var? O zaman kullanmasın işlemciyi. i5 2400'u kullanmaya ne gerek var mı demeli?
Soğutucu bloğunu bi' temizleyin.
Kardeşim I5 2400 için soğutucu almaya ne gerek var? Kronik ısınma sorunu mu var hayır, OC mu ediliyor hayır ee niye soğutucu alsın, stock fazla fazla yetiyor. Eski işlemcim bu, boşta 26 derece yükte 65 dereceyü geçtiğini görmedim. Eski AMD işlemcilerle karıştırıyorsun herhalde.
Bana sensör hatası gibi geliyor.Neden derseniz oyunda herhangi bir kasma donma yok.PUBG ayrıca minimum bile karşılamıyobu işlemci ama kasmadan donmadan oynayabiliyorum ve hiç kendini kapatmadı sistemim.
Program yanlış okuyorda olabilir 99 dereceye gelen işlemci hız düşüre düşüre oyun oynanmayacak duruma gelir.

Son düzenleme:
Nerden nasıl bakabilirim masaüstünde?

Bu programı indirin.

Hiç oynanmamazlık yapmadı sadece bir kez kalabalık yere atladığımda crash verdi o kadar.
Galiba soğutucu değişimi şart.Bu işlemci için soğutucu öneriniz var mı?Anakart Pegatron IPXSB-H61

Hiç oynanmamazlık yapmadı sadece bir kez kalabalık yere atladığımda crash verdi o kadar.
Galiba soğutucu değişimi şart.Bu işlemci için soğutucu öneriniz var mı?Anakart Pegatron IPXSB-H61
Tırnaklar satılıyor 4ü 5 lira falan. Alıp değiştirebilirsin. Uğraşmazsan orijinal fan 30 liraya bulursun bu işlemci için 100 150 liralık fan almana hiç gerek yok.

O zaman plastik tırnak almalıyım.İlginiz için herkese ayrı ayrı teşekkürler.Tırnak ayrı satılıyorsa 30 lira verip soğutucu almaya gerek yok zaten çalışıyor.

O zaman plastik tırnak almalıyım.İlginiz için herkese ayrı ayrı teşekkürler.Tırnak ayrı satılıyorsa 30 lira verip soğutucu almaya gerek yok zaten çalışıyor.

Aynı ürünü kargo dahil olmadan 5 liraya satıyorlar. Çevrende ki bilgisayarcıları araştır illaki bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…