İ5 2400s R7 265 sisteme Platoon PL 9259 400W PSU yeter mi?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Hocam platoon, Hadron, Everest gibi PSU'larin hicbirini almayin ve ikinci el bakin yine de duzgun bir şey olur mu bilmiyorum.

Hocam platoon, Hadron, Everest gibi PSU'larin hicbirini almayin ve ikinci el bakin yine de duzgun bir şey olur mu bilmiyorum.

Hocam peki bu kilitlenme kesin olarak PSU'dan mı kaynaklanıyor acaba sonra elimde kalmasin bilgili biri lazım.
PC yüke girince kilitleniyor sonra 10 dk sonra kendi kendini kapatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki bu kilitlenme kesin olarak PSU'dan mı kaynaklanıyor acaba sonra elimde kalmasin bilgili biri lazım.
PC yüke girince kilitleniyor sonra 10 dk sonra kendi kendini kapatıyor.

PSU yetmezse yukteyken problem olur, bilgisayar kapanabilir kilitlenme de olabilir. PSU yetmiyorsa sistemin watt degerini karsilayacak bir PSU alin her turlu daha iyi olur. Kilitlenme bazen RAM kaynakli da olabilir.

@Yener K.

PSU yetmezse yukteyken problem olur, bilgisayar kapanabilir kilitlenme de olabilir. PSU yetmiyorsa sistemin watt degerini karsilayacak bir PSU alin her turlu daha iyi olur. Kilitlenme bazen RAM kaynakli da olabilir.

@Yener K.

Hocam attığınız linkte bütün bilgileri girdim aktif yük 475 watt diyor bana 500watt yeter o zaman.

Hocam attığınız linkte bütün bilgileri girdim aktif yük 475 watt diyor bana 500watt yeter o zaman.

500W PSU ama direkt 500W vermez. 12v degerine bakin. Yani Platoon falan almayin 500W ama daha az verir kesinlikle.

Diger PSU watt hesaplama sitelerine de bakin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Platoon gerçekten 500W veremez. İkinci el sağlam PSU almak daha mantıklı. Burada bir sürü konu var. Dikkat ederseniz ki Platoon, Hadron, Frisby, Foem, Everest olarak PSU tavsiyesi veren yok. Diğer ürünleri bütçeye göre alınabilir ama PSU olarak kesinlikle tavsiye edilmiyor.

Platoon gerçekten 500W veremez. İkinci el sağlam PSU almak daha mantıklı. Burada bir sürü konu var. Dikkat ederseniz ki platoon, Hadron, Frisby, FOEM, Everest olarak PSU tavsiyesi veren yok. Diğer ürünleri bütçeye göre alınabilir ama PSU olarak kesinlikle tavsiye edilmiyor.

Zalman ZM500-LX aldım hocam 12v kanalından 444 watt verebiliyormuş, yeterli gelir mi yükte bu sisteme?

500W PSU ama direkt 500W vermez. 12v degerine bakin. Yani platoon falan almayin 500W ama daha az verir kesinlikle.

Diger PSU watt hesaplama sitelerine de bakin.

Zalman ZM500-LX aldım hocam 12v kanalından 444 watt verebiliyormuş, yeterli gelir mi yükte bu sisteme?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı