i5 2410M sistem ile hangi online oyunlar ile yayın yapılabilir?

PesimistKafa

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Uzay
Merhabalar. Öncelikle şu evde geçirdiğimiz günlerde evde boş boş durmak yerine bari yayın açayım dedim. DLive'den yayın açmaya karar verdim. Ama arkadaşlar ben Online bir oyun oynamak istiyorum ama bilgisayarım buna el verir mi bilmiyorum. Şimdi benim yayınını yapmak istediğim oyun League Of Legends. Bu oyunu yayında oynadığım zaman hem oyunun hem de yayının kasmaması lazım. Ben özelliklerimi alta yazacağım. İnternetim iyi onu yazmama gerek yok. Bu sistemle bu oyunu kasmadan oynayabilmem mümkün mü?

Özellikler
6 GB RAM
Intel Core i5 2410M 2.30 GHz
AMD Radeon HD 6470M Ekran kartı (Ama bozuk olduğu için Intel HD Graphics 3000)
64 Bit Windows 7
Laptop olduğu için anakartı bilmiyorum maalesef.

Kasmadan yayın yapabilir miyim?

Windows 7 0,5 GB RAM kullanır zaten RAM konusunda sıkıntımız yok.
En Düşük Özellikler
  • 3 GHz işlemci (SSE2 yönerge kümesi veya daha üstünü desteklemeli)
  • 2 GB RAM
  • 12 GB boş sabit disk alanı
  • Shader 2.0b sürümü uyumlu ekran kartı
  • 1920x1200'e kadar ekran çözünürlüğü
  • DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği
  • Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
Önerilen Özellikler
  • 3 GHz çift çekirdekli işlemci
  • 4 GB RAM
  • 16 GB boş sabit disk alanı
  • Nvidia GeForce 8800 veya AMD Radeon HD 5670 ya da eşdeğeri ekran kartı (512 MB veya daha fazla ekran kartı belleğine (VRAM) sahip paylaşımsız GPU)
  • DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği
  • En güncel Service Pack kurulu Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10
Anlayacağın rahatlıkla çalıştırırsın zaten böyle oyunlar pek de kafaya takılacak türden değil reklamlarda çıkan reklam gibi oyunlar :)

Intel HD Graphics 3000 ile CS 1.6 yayını bile yapamazsınız. Yayın sırasında çok kasar. 2 boyutlu oyunların yayınını yapabilirsiniz en fazla.
Şaka mı yapıyorsun Intel HD Graphics Minecraft oynatır ve CS 1.6 kasmaz benim Intel G41 Express Chipset' imde bile kasmıyor cillöp gibi çalışıyor abartma. Topu topu kararlı sürümü 2008-2009'da çıkmış bir oyun sonuçta CS 1.6 :)
LOL çalıştırır kasmaz merak etme sen :)

Şaka mı yapıyorsun Intel HD Graphics Minecraft oynatır ve CS 1.6 kasmaz benim Intel G41 Express Chipset' imde bile kasmıyor cillöp gibi çalışıyor abartma. Topu topu kararlı sürümü 2010'da çıkmış bir oyun sonuçta CS 1.6 :)
Normal oynamak ile canlı yayında oynamak aynı değil. Canlı yayında iken aynı görüntüyü 2 kat daha fazla oynatıyor. Bu da Intel HD Graphics 3000 gibi giriş seviyesi ekran kartlarında kasmaya yol açıyor.

Şaka mı yapıyorsun Intel HD Graphics Minecraft oynatır ve CS 1.6 kasmaz benim Intel G41 Express Chipset' imde bile kasmıyor cillöp gibi çalışıyor abartma. Topu topu kararlı sürümü 2008-2009'da çıkmış bir oyun sonuçta CS 1.6 :)
Hocam yayın yapacağım ama bir de.

Hocam hiç umut yok mu ? En düşük grafiklerde oynayacağım. Normal de oyun çok kasmıyor da yayın da her şey düşük olacak.
Kasmaz kardeşim kafan rahat olsun. Bu oyunları pek kafaya takma diyorum olmadı Dünya'nın en popüler ikinci oyunu Minecraft'ı oynatırsın 1.8'de kasmaz o GPU ile ama OptiFine oldu mu daha rahat çalışır
Hocam yayın yapacağım ama bir de.
Mesajı görmemişim kusura bakmayın :) Yani biraz düşür ayarları belki kasmaz

Test yayını açtığınızda bana hak vereceksiniz. Halen giriş seviyesi bir ekran kartı ile yayın açılacağını zannediyor arkadaş.
Test yayını açacağım. Geri dönüş yaparım sağolun.
Test yayını açtığınızda bana hak vereceksiniz. Halen giriş seviyesi bir ekran kartı ile yayın açılacağını zannediyor arkadaş.
Hocam peki tek sorun ekran kartı demi ? Diğerlerinde sorun var mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı