i5 2410M ve GT 540M laptopta FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 8.1

ErenKuzucu16

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle ramazan bayramınız kutlu olsun, Allah orucunuzu kabul etsin. Şimdi asıl konuya dönelim. Arkadaşlar benim sorunum her oyunda FPS düşüşü yaşıyorum. Halk dilinde FPS düşmesi.
Ama her oyunda olması şaşırtıcı. Isı derecelerı 75'i geçmiyor yük altında. Boşta 37. sistem özellikleri;

İşlemci: Intel CORE-i5 2410M 2.30 GHz.
RAM: 4 GB DDR3.
Onboard Ekran kartı: Intel HD Graphics 3000.
Ekran kartı harici: NVIDIA GeForce GT 540M 1 GB.
SSD: SanDisk SSD Plus.

Aşağıdaki resimde 30 dakikalık yük altındaki ekran kartının ekran görüntüsü.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    101,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle ramazan bayramınız kutlu olsun, Allah orucunuzu kabul etsin. Şimdi asıl konuya dönelim. Arkadaşlar benim sorunum her oyunda FPS düşüşü yaşıyorum. Halk dilinde FPS düşmesi.
Ama her oyunda olması şaşırtıcı. Isı derecelerı 75'i geçmiyor yük altında. Boşta 37. sistem özellikleri;

İşlemci: Intel CORE-i5 2410M 2.30 GHz.
RAM: 4 GB DDR3.
Onboard Ekran kartı: Intel HD Graphics 3000.
Ekran kartı harici: NVIDIA GeForce GT 540M 1 GB.
SSD: SanDisk SSD Plus.

Aşağıdaki resimde 30 dakikalık yük altındaki ekran kartının ekran görüntüsü.

Hangi oyunlarda kasıyor hocam?

Hocam pil simgesine sağ tıklayıp Windows moblty Center'i açın oradan bakın güç tasarrufunda mı diye olmazsa yüksek performansa alın.

Hocam yüksek performansta internetten baktım 99'a çekin diyorlardı Turbo Boost kapatması için denedim ama olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı