i5 2430M GT540M sistem GTA 5 Online'da kaç FPS alır?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar.
i5 2430M, GT540M, 6 GB RAM GTA 5 Story Mode'da 1366x768 Low ayar da 30 FPS alıyorum. Online de kaç FPS alırım ortalama? Çözünürlüğü düşürerek.

Storyde 30 alıyor iseniz boş sesion da 23 falan alabilirsiniz fakat oyuncular olursa FPS bayağı düşüyor sizin tahmini 17-19 olur hatta 15 falan.

O zaman hiç girmeye gerek yok gibi. Hocam bir sorum daha olacak yeni konu açmak istemiyorum ben laptopuma termal macun sürmek istiyorum bana kaliteli ucuz bir termal macun önerir misin?
Storyde 30 alıyor iseniz boş sesion da 23 falan alabilirsiniz fakat oyuncular olursa FPS bayağı düşüyor sizin tahmini 17-19 olur hatta 15 falan.

Şu an macun piyasasını pek takip etmedim fakat ben zamanında aldığımda mk değerine bakarak almıştım ne kadar yüksek mk sı olursa ısı iletimi o kadar iyi oluyor Cooler Master'in 9mklık bir modeli mevcuttu fiyatı uçmamış ise onu alabilirsiniz ya da daha yüksek mklı Arctic MX5 alabilirsiniz fakat replikası çok du alırken dikkat edin önerim ya Cooler Master, Arctic'ya da Noctua ama fiyatlarından haberim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı