Kükreyen Deli Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, benim bilgisayarımın altında fan var gayet iyi soğutuyor. Boşta 45 dereceyi görüyorum ama nedense oyuna girdiğime 80 - 85 arası oluyor bütün oyunlarda geçerli bu arada. Oyunlarda ki bütün ayarlar düşük oluyor genelde. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Arkadaşlar, benim bilgisayarımın altında fan var gayet iyi soğutuyor. Boşta 45 dereceyi görüyorum ama nedense oyuna girdiğime 80 - 85 arası oluyor bütün oyunlarda geçerli bu arada. Oyunlarda ki bütün ayarlar düşük oluyor genelde.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 29 Ağustos 2021 #2 İyi olmasınımı bekliyordunuz? Artı -1 Eksi
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 Bakımını yaptın mı? En az KW/7 olan bir macun ile macun yenile ve Fan'da olan tozları temizle. Emir Bozat dedi: İyi olmasınımı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Eski işlemci ısınacak diye kural mı var? Artı 0 Eksi
Bakımını yaptın mı? En az KW/7 olan bir macun ile macun yenile ve Fan'da olan tozları temizle. Emir Bozat dedi: İyi olmasınımı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Eski işlemci ısınacak diye kural mı var?
KS KS Kükreyen Deli Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ağustos 2021 #4 Vio dedi: Bakımını yaptın mı? En az KW/7 olan bir macun ile macun yenile ve Fan'da olan tozları temizle. Ne alaka? Eski işlemci ısınacak diye kural mı var? Genişletmek için tıkla... Macunu yok laptop içini açamadığım için süpürge ile ara sıra fana tutuyorum gerçekten etki ediyor bu arada. Emir Bozat dedi: İyi olmasınımı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Vio dedi: Bakımını yaptın mı? En az KW/7 olan bir macun ile macun yenile ve Fan'da olan tozları temizle. Ne alaka? Eski işlemci ısınacak diye kural mı var? Genişletmek için tıkla... Macunu yok laptop içini açamadığım için süpürge ile ara sıra fana tutuyorum gerçekten etki ediyor bu arada. Emir Bozat dedi: İyi olmasınımı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla...
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #5 Silinen üye dedi: Macunu yok laptop içini açamadığım için süpürge ile ara sıra fana tutuyorum gerçekten etki ediyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Isınma nedeni bu işte. Macun hiç değişmediyse kurumuştur. Macun al ve içini aç temizle. Süpürge toz yumaklarını çekemez. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Macunu yok laptop içini açamadığım için süpürge ile ara sıra fana tutuyorum gerçekten etki ediyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Isınma nedeni bu işte. Macun hiç değişmediyse kurumuştur. Macun al ve içini aç temizle. Süpürge toz yumaklarını çekemez.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 29 Ağustos 2021 #6 Vio dedi: Bakımını yaptın mı? En az KW/7 olan bir macun ile macun yenile ve Fan'da olan tozları temizle. Ne alaka? Eski işlemci ısınacak diye kural mı var? Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten macun yok demiş termal macun olmayıp ne kadar ısınmasını bekliyorsunuz? Üstelik eski bir işlemci. Artı 0 Eksi
Vio dedi: Bakımını yaptın mı? En az KW/7 olan bir macun ile macun yenile ve Fan'da olan tozları temizle. Ne alaka? Eski işlemci ısınacak diye kural mı var? Genişletmek için tıkla... Arkadaş zaten macun yok demiş termal macun olmayıp ne kadar ısınmasını bekliyorsunuz? Üstelik eski bir işlemci.
KS KS Kükreyen Deli Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ağustos 2021 #7 Vio dedi: Isınma nedeni bu işte. Macun hiç değişmediyse kurumuştur. Macun al ve içini aç temizle. Süpürge toz yumaklarını çekemez. Genişletmek için tıkla... Aileme kaç defa dedim fakat bu teknoloji veya oyun alanlarına çok sıcak bakmıyorlar. Artı 0 Eksi
Vio dedi: Isınma nedeni bu işte. Macun hiç değişmediyse kurumuştur. Macun al ve içini aç temizle. Süpürge toz yumaklarını çekemez. Genişletmek için tıkla... Aileme kaç defa dedim fakat bu teknoloji veya oyun alanlarına çok sıcak bakmıyorlar.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #8 Emir Bozat dedi: Arkadaş zaten macun yok demiş termal macun olmayıp ne kadar ısınmasını bekliyorsunuz? Üstelik eski bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Eski olması ısınacak demek değil. 9 yıl i5 2410M kullandım en fazla 70-75 dereceyi gördü. Silinen üye dedi: Aileme kaç defa dedim fakat bu teknoloji veya oyun alanlarına çok sıcak bakmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Macun dediğin en fazla 30-40 lira sipariş et kartından ya da karttan. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Arkadaş zaten macun yok demiş termal macun olmayıp ne kadar ısınmasını bekliyorsunuz? Üstelik eski bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Eski olması ısınacak demek değil. 9 yıl i5 2410M kullandım en fazla 70-75 dereceyi gördü. Silinen üye dedi: Aileme kaç defa dedim fakat bu teknoloji veya oyun alanlarına çok sıcak bakmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Macun dediğin en fazla 30-40 lira sipariş et kartından ya da karttan.
KS KS Kükreyen Deli Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ağustos 2021 #9 Vio dedi: Eski olması ısınacak demek değil. 9 yıl i5 2410M kullandım en fazla 70-75 dereceyi gördü. Macun dediğin en fazla 30-40 lira sipariş et kartından ya da karttan. Genişletmek için tıkla... Yaşım 14 hocam parayı nereden bulayım Artı 0 Eksi
Vio dedi: Eski olması ısınacak demek değil. 9 yıl i5 2410M kullandım en fazla 70-75 dereceyi gördü. Macun dediğin en fazla 30-40 lira sipariş et kartından ya da karttan. Genişletmek için tıkla... Yaşım 14 hocam parayı nereden bulayım
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 29 Ağustos 2021 #10 Vio dedi: Eski olması ısınacak demek değil. 9 yıl i5 2410M kullandım en fazla 70-75 dereceyi gördü. Macun dediğin en fazla 30-40 lira sipariş et kartından ya da karttan. Genişletmek için tıkla... Zaten termal macun yokmuş hocam tabii ısınacak. Artı 0 Eksi
Vio dedi: Eski olması ısınacak demek değil. 9 yıl i5 2410M kullandım en fazla 70-75 dereceyi gördü. Macun dediğin en fazla 30-40 lira sipariş et kartından ya da karttan. Genişletmek için tıkla... Zaten termal macun yokmuş hocam tabii ısınacak.